Låt energin stanna i Karlshamn

ke_bilder_850x193_karlshamn

Vi på Karlshamn Energi levererar el, fjärrvärme, fiber och vatten till dig.

Att vara Karlshamns egna energibolag innebär också att vi påverkar vår omgivning i en hållbar riktning. Detta gör vi genom att leverera el och värme som är både grön och lokalproducerad, bygga infrastruktur via fiber och laddstationer för elbilar. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i vår fina kommun.

Vi ägs av Karlshamns kommun och därmed av dig som invånare. Det innebär ett ansvar för att tjänsterna vi erbjuder är leveranssäkra och prisvärda. Du som är kund ska alltid kunna få tag i oss när du behöver det. Vår Kundservice finns tillgänglig under vardagar, men skulle någonting hända på kvällar eller helger är vår jourservice öppen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Naturligtvis har vi fördelar av att vi finns i Karlshamn där våra kunder finns och att vår personal är hemmastadda i kommunen.

Att alltid hålla hög kvalitet är jätteviktigt för oss. Vi har ett gemensamt ledningssystem för miljö, kvalitet och arbetsmiljö, ledningssystemen är certifierade enligt standarderna ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Detta är något vi är väldigt stolta över och vi jobbar ständigt för förbättring. Vår verksamhet är dessutom kranmärkt. (Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten.)