VI FINNS I DIN VARDAG

Vi är ständigt närvarande i våra kunders vardag. Vi ser till att det blir ljust när du trycker på strömbrytaren och att ditt fjärrvärmeuppvärmda hus är varmt när du kommer hem. Genom fibernätet ger vi dig samma möjligheter till kommunikation som den som bor eller arbetar i en större stad har. Våra elhandelskunder kan känna trygghet i att den el de köper av oss kommer från 100% fossilfria energikällor.

Förutom detta bygger vi också ut infrastrukturen gällande laddplatser för elbilar samt kan vara behjälplig om du är intresserad av egenproducerad el (mikroproduktion).

 

 


Vi ger tillbaka

Föreningslivet engagerar de flesta på ett eller annat sätt och det är också en viktig del av vår kommuns utveckling. Därför sponsrar vi föreningslivet med vår passion – vi ger tillbaka. Det innebär att vi ger stöd till föreningar som gör något bra för vår gemensamma framtid. Vi vill att även kommande generationer ska kunna fortsätta bo, leva och engagera sig i föreningslivet i regionen och därför sponsrar vi främst föreningar med en aktiv ungdomsverksamhet.

Förutom föreningar stöttar vi även olika kulturarrangemang och andra lokala evenemang som ger lust och liv åt Karlshamn.

Vill du söka sponsring för en förening eller ett evenemang så gör du det här

 


Framtidens medarbetare

Vi tar regelbundet emot praktikanter på olika nivåer i vår verksamhet. Vi hoppas kunna inspirera och engagera genom att visa hur vår vardag ser ut. Oavsett om du går på högstadiet och behöver få en bild av energibranschen och alla olika typer av arbeten som finns hos oss eller kanske påbörjat en gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning på el, värme, vatten eller bredband träffar vi gärna dig. Och hoppas givetvis att det kan leda in fler unga till oss inom energibranschen – det behövs!

Är du intresserad kontakta vår Kundservice på telefon 0454-818 00 så kopplar de dig till rätt person.

REDAN UTBILDAD OCH VILL JOBBA HOS OSS?
Vi lägger alltid ut lediga platser och nyrekryteringar på vår webbsida så håll utkik.

Här kommer du till vår sida för lediga arbeten