DRIFTINFORMATION

Här kan du läsa om eventuella driftstörningar och planerade driftavbrott.

Vill du registrera dig för SMS-tjänsten (gäller fjärrvärme) som skickar ett sms när ett fel inträffar som drabbar din fastighet kan du göra det i formuläret nedan.

SMS-tjänst

Vid en driftstörning som påverkar våra leveranser till våra kunder, läggs information ut på vår hemsida och beroende på omfattning aviseras detta genom ett SMS-utskick. Ditt telefonnummer hämtas då från din teleoperatörs databas.

  • Är du skriven på en adress där Karlshamn Energi levererar fjärrvärme, och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress så kommer du automatiskt att ta del av våra SMS-utskick. Du behöver då inte använda funktionerna i modulen här nedan.
  • Även du som har skyddat nummer eller oregistrerat kontantkort kan ta del av tjänsten genom att registrera dig i modulen nedan.
  • Om du vill blockera en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du det i modulen nedan.
  • Vill du ha driftinformation rörande annan fastighet än den du bor i så kan du göra det i modulen nedan. Denna funktion är bra för den som äger flera fastigheter, eller för den som vill få information om driftstörningar hos t ex äldre anhöriga eller obemannade anläggningar. Scrolla ner i rutan för att nå ”Lägg till fler adresser”.