välkommen!

OBS! Vid akuta fel utanför kontorstid (vardagar kl. 08.00-16.00) – ring SOS Alarm 0470-270 26.

På vardagar mellan kl. 08.00-16.00 svarar vår Kundservice på frågor om allt från hur du kan få snabbt internet, närproducerad ström och värme till hur våra olika elavtal fungerar eller hur din förbrukning av el, värme och vatten ser ut. Du kan ringa, maila eller chatta. På grund av Covid-19 tar vi inte längre emot några besök på Prinsgatan 45 i Karlshamn (läs mer längre ner. Du kan också logga in på Mina Sidor för att se din förbrukning, avtal och uträtta vissa tjänster.

APP APP APP. Ladda gärna ner vår app som du hittar i App Store eller Google Play.
I appen får du driftstörningar och nyheter direkt i din mobil, du når Mina Sidor eller ”Ladda Elbilen”. Och du kan enkelt felanmäla ett problem eller spana in aktuella badtemperaturer.

Karlshamn Energi AB / Karlshamn Energi Elförsäljning AB / Karlshamn Energi Vatten AB
Box 174
374 23 Karlshamn
Besöksadress: Prinsgatan 45, 374 33 Karlshamn
Telefon: 0454-818 00
Felanmälan efter kontorstid: SOS Alarm 0470-270 26
Telefax: 0454-893 30
E-post: kundservice@karlshamnenergi.se

Org.nr Karlshamn Energi AB 556223-8849
Org.nr Karlshamn Energi Elförsäljning AB 556527-9345
Org.nr Karlshamn Energi Vatten AB 559170-4308

Söker du någon av våra medarbetare? Här hittar du oss

 


STÄNGT FÖR BESÖK

Vi på Karlshamn Energi följer utvecklingen av Coronaviruset (COVID-19) mycket noggrant och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vårt fokus är att kunna garantera våra leveranser av el, fjärrvärme, bredband och vatten & avlopp även vid en större smittspridning i samhället. Därför har vi beslutat att tillsvidare inte ta emot obokade besök på vårt kontor på Prinsgatan 45, för att minimera risken för smittspridning.

Vår kundservice är öppen helgfria vardagar mellan klockan 08.00-16.00 precis som vanligt, och nås på 0454-818 00 eller kundservice@karlshamnenergi.se. Om du vill lämna till exempel ett underskrivet avtal till oss, har vi en brevlåda precis utanför vår entré som vi kollar dagligen.

På Mina sidor eller i vår App når du alla dina fakturor och din förbrukning. Om du behöver en fakturakopia utskriven, kontakta kundservice så postar de hem den till dig.

Våra rutiner i samband med Covid-19

Läs gärna mer här om andra förändringar som råder i verksamheten just nu.

Vi ber om överseende med att det ställer till det för er som gärna besöker oss personligen. Vanligtvis tycker vi det är jättetrevligt när våra kunder kommer och besöker oss, och vi brinner för att leverera personlig service av högsta kvalitet. Men just nu vill vi ta vårt ansvar och göra allt i vår makt för att minimera smittspridning i vårt fina Karlshamn. Tack för förståelsen!


November 2020

Längre svarstid och försenade fakturor

Just nu kan du som ringer till oss få vänta lite längre innan vi kan hjälpa dig med ditt ärende. Anledningen är att kundservice har mycket att göra när vi nu går över till ett helt nytt kundsystem. Det innebär också att utskicket av våra fakturor är försenade. 

Vi byter kundsystem för att förenkla vår ärendehantering och ge dig som kund bättre möjligheter. Bytet innebär dock att din kommande faktura har blivit försenad. Vi ber om överseende med detta!

Du brukar ha 30 dagar till fakturans förfallodatum, kan känna dig trygg med att du har lika långt på dig att betala fakturan efter att du fått hem den.

Fakturan innehåller samma uppgifter som tidigare men får ett annorlunda och tydligare utseende för att ge dig en bättre översikt.

Vi fortsätter så klart att ge dig personlig service och hjälpa dig så snabbt vi kan, men hoppas du har förståelse för att svarstiden är längre än vanligt! Under perioden för bytet ber vi dig även ha överseende att funktionerna i Mina Sidor är begränsade.

Om du undrar över något hittar du även svar på vanliga frågor i Frågor & Svar längre ner på sidan.

 


Februari 2018

NKI-undersökning 2017/2018

Den senaste NKI-undersökning från SKOP visar att 92 % av våra kunder är nöjda med oss och hela 60 % svarar att de är mycket eller extremt nöjda! Fantastiskt!

Det våra kunder uppskattar mest är att vi är en lokal aktör med bra prissättning och har en hög service! Och vi är oerhört glada och stolta över att kundlojaliteten och förtroendet har ökat och inte minst att vår fantastiska personal får ett väldigt bra betyg!

Tack alla som tog er tid att svara på frågorna! Det är ett viktigt underlag för oss i vår strävan i att bli ännu lite bättre!

 

 

Frågor & svar

Jag vill teckna elavtal åt företaget eller föreningen

Då ett BankID är personligt och i dagsläget inte finns för företag eller föreningar, önskar vi att ni tar kontakt med Kundservice på telefon 0454-818 00 eller mailar dem på kundservice@karlshamnenergi.se så hjälper de till.

Hur binder jag mitt elpris?

Du kan göra det här på vår hemsida med mobilt BankID, inne på ”Min Sidor” eller kontakta vår kundservice 0454-818 00.

Kan jag betala via Autogiro eller E-faktura?

E-faktura registrerar du på din banks hemsida. Autogiro kan du antingen registrera på din banks hemsida eller på vår hemsida här. Du behöver ha ditt kundnummer hos oss och ditt kontonummer till hands.

Kan jag få fiber där jag bor?

Gå in här och sök på din adress, så ser du om din adress finns med under Fokus-, planerade eller leveransklara områden.

Kan jag få fjärrvärme?

Karlshamn Energis fjärrvärmenät omfattar Karlshamns, Asarums, Mörrums och Svängstas tätorter. För att få veta om du kan få fjärrvärme till din bostad eller för att anmäla intresse kontakta vår energisäljare Roger Antonsson på telefon 0454 – 818 27. Du kan också fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig omgående.

Varför får jag en faktura från min nätägare och en från Karlshamn Energi?

Som elkund har du två olika avtal. Det ena är ett elnätsavtal med det elnätsföretag som äger elnätet där du bor. Avtalet tecknas när du anmäler inflyttning. Det andra är ett elhandelsavtal med det företag som du köper el av, ditt elhandelsföretag.

Vilka elavtal kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan fast elpris, rörligt elpris eller en mix av båda. Du kan också välja att vintersäkra ditt elpris för extra trygghet.

Fast pris är en trygg avtalsform som ger dig en bra översikt över dina elkostnader under avtalsperioden, du kan välja 1/2, 1, 2, 3 eller 5 år. Aktuella priser hittar du här.

Rörligt elavtal innebär att du får olika elpriser varje månad beroende på prisutvecklingen. Är priset på el lågt, betalar du ett lägre elpris och vice versa.

Hur gör jag om jag vill byta elbolag?

Om du vill teckna avtal med ett annat elhandelsbolag än det du har nu så behöver du veta vilket datum ditt nuvarande avtal går ut och hur lång uppsägningstid du har. Oftast finns denna information på din faktura. Där finns även uppgift om anläggningsid och nätområdeskod som det nya elhandelsbolaget behöver för att kunna teckna ditt nya avtal. Om du tecknar ett nytt avtal innan det gamla går ut finns risken att du får betala en avgift för att avtalet bryts. Intresserad av att teckna avtal med Karlshamn Energi? Klicka här

EN FILM OM VÅRT SPONSRINGSARBETE

VI GER TILLBAKA

VI GER TILLBAKA