TRYGG VÄRME SERVICEAVTALET MED EXTRA ALLT

Alla mår vi bra av en ordentlig besiktning då och då – bilen, båten, hunden, huset, vi själva – och så även din fjärrvärmeanläggning. Fjärrvärme är enkelt och bekymmersfritt men som allt annat behöver den också lite kärlek och tillsyn för att må bra. Teckna serviceavtalet ”Trygg värme villa” så står vi för felavhjälpande åtgärder, materialkostnader och tjänster för upp till 3 500 kr om året.

Som kund äger du din anläggning och är därmed också ansvarig att hålla den i ett bra skick för längsta möjliga livslängd. Karlshamn Energi har lång erfarenhet och duktiga medarbetare som hjälper dig att se till att din anläggning fungerar så bra som möjligt. Vi har dessutom ett stort lager reservdelar så att du som kund ska få den bästa servicen så snabbt det bara går.

TRYGG VÄRME

Serviceavtalet innebär att du får en besiktning och funktionskontroll av din fjärrvärmeanläggning samt felavhjälpande åtgärder, materialkostnader eller tjänster upp till 3 500 kr/år. Besök sker inom första året, sedan besöker vi dig vartannat år. Dessutom har du prioriterad tillgång till vårt serviceteam dygnet runt.

  • Besiktning av din fjärrvärmecentral – första besöket sker inom ett år sedan besök vartannat år. Du får ett protokoll och förslag om eventuella brister och åtgärder behövs.
  • Vi står för felavhjälpande åtgärder, material och tjänster upp till 3 500 kr per år.
  • Tillgång till serviceteam dygnet runt med rabatterat timpris (på det som överstiger 3 500 kr).
  • Fri telefonrådgivning vardagar mellan kl 08.00-16.00.

Pris: 149 kr/månad (Inkl moms)

*Uppsägningstid för serviceavtalet är 2 månader.
**Kostnaden faktureras på din vanliga energifaktura från Karlshamn Energi. 

Vill du veta mer? Kontakta Roger Antonsson vår säljare på telefon 0454-818 27 eller roger.antonsson@karlshamnenergi.se

 


Teckna Serviceavtal med Bank-ID

Fyll i alla uppgifter nedan. Är du osäker på ditt anläggningsnummer och kundnummer så hittar du informationen på din faktura. När du trycker på ”Skicka” blir du omdirigerad till Verified för att signera med ditt BankID.

SERVICEAVTAL – TRYGG VÄRME FÖR VILLA

Namn och telefonnummer till kontaktperson/- er vilka har kundens befogenhet att avropa (beställa arbete) enligt detta avtal.
Avtalet gäller ett år från signerat datum med en uppsägningstid av två månader innan avtalstidens utgång. Sägs inte avtalet upp förlängs det med ett år åt gången till då gällande priser.

Avtalsvillkor

Visa avtalsvillkor ⇒

Ångerrätt enligt distansavtalslagen: När du tecknar ett avtal via telefon, internet eller på en plats utanför vår affärslokal har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla från den dagen du tecknar ditt avtal med Karlshamn Energi. Du kan läsa mer om Lag om distansavtal och avtal på vår webbsida eller via konsumentverkets webbsida.


teckna serviceavtal utan bank-ID

Saknar du BankID, kan du ladda ner vår blankett nedan. Fyll i dina uppgifter och skicka in till oss, Karlshamn Energi AB, Box 174, 374 23 Karlshamn. Du hittar ditt anläggningsnummer och kundnummer på din faktura.

Blankett Serviceavtal Trygg Värme villa

Bilaga Prislista Serviceavtal Trygg Värme villa

Frågor & svar

Behöver jag läsa av min fjärrvärmemätare?

Nej, om allt fungerar som det ska behöver du inte det

Hur ansluter jag mig till fjärrvärme?

Om du är intresserad av att ansluta fjärrvärme till din fastighet, fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer information.

Till intresseanmälan

Hur lång tid tar det att installera en fjärrvärmecentral?

Normalt tar det en dag att installera fjärrvärmecentralen.

Hur mäter ni min förbrukning av fjärrvärme?

Den fjärrvärme som används mäts i kWh. För att få fram antalet kWh mäter vi först temperaturen på fjärrvärmevattnet som vi skickar in till din fastighet och sedan temperaturen på vattnet som kommer ut igen. Dessutom hur stor mängd fjärrvärmevatten som behövs samt vattnets förmåga att överföra värme. För varje timma det sedan används bildar dessa parametrar en kWh fjärrvärme.

 

Hur stor är en fjärrvärmecentral till en villa?

Till en villa är en fjärrvärmecentral normalt ca 60 cm bred, 45 cm djup och 120 cm hög.

Hur varmt blir det i pannrummet med fjärrvärme?

Har du haft exempelvis olja eller pellets som uppvärmning innan och använt rummet som torkrum kommer du att märka att det blir svalare. Din nya anläggning läcker inte lika mycket värme.

Kan jag få fjärrvärme?

Karlshamn Energis fjärrvärmenät omfattar Karlshamns, Asarums, Mörrums och Svängstas tätorter. För att få veta om du kan få fjärrvärme till din bostad eller för att anmäla intresse kontakta vår energisäljare Roger Antonsson på telefon 0454 – 818 27. Du kan också fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig omgående.

Kan jag ta bort min vattenberedare när jag får fjärrvärme?

Ja, fjärrvärmecentralen producerar även varmvatten

Plockas min gamla panna bort?

Ja, normalt plockar man bort den gamla pannan och ansluter den nya fjärrvärmecentralen på samma ställe. I villor sätts fjärrvärmecentralen på väggen.

Vad gör jag med min skorsten när jag installerat fjärrvärme?

Har du haft exempelvis olja eller pellets som uppvärmning har din skorsten varit varm. När du byter uppvärmning till fjärrvärme kommer inte skorstenen att användas. Skydda den så att den inte vittrar sönder.

Vad gör jag om något är fel på min fjärrvärmeanläggning?

Då ringer du till vår kundservice på telefon 818 00 så får du prata med en värmetekniker hos oss. Du kan också teckna ett serviceavtal och få förebyggande underhåll, kontroll och optimering av din fjärrvärmecentral. Läs mer om serviceavtal här.

Kan jag betala via Autogiro eller E-faktura?

E-faktura registrerar du på din banks hemsida. Autogiro kan du antingen registrera på din banks hemsida eller på vår hemsida här. Du behöver ha ditt kundnummer hos oss och ditt kontonummer till hands.

Kan jag få uppskov eller betala via avbetalning?

Kontakta vår Kundservice så hjälper vi dig

Kan jag få vilken temperatur jag vill på vatten och min värme?

Ja, du bestämmer själv hur varmt varmvatten du vill ha samt ställer själv in den innetemperatur du önskar via din anläggning.

Kan jag ha kvar mitt elavtal även efter jag installerat fjärrvärme?

Ja, du kommer fortfarande att använda el till lampor, datorer, spis, med mera. Fjärrvärmen ersätter bara den el som gått åt till värme och varmvatten.

STREAMAD VÄRME

Fjärrvärme är lokalt producerad med återvunnen förnybar energi som strömmar i rör under marken. Den uppdateras automatiskt och du kan använda den när du vill, dygnet runt. Njut av en bekväm och trygg värmekälla i ditt hem. Streamad värme – en ny men väldigt gammal typ av streaming.

Fjärrvärme är lokalt producerad med återvunnen förnybar energi som strömmar i rör under marken. Den uppdateras automatiskt och du kan använda den när du vill, dygnet runt. Njut av en bekväm och trygg värmekälla i ditt hem. Streamad värme – en ny men väldigt gammal typ av streaming.