DET SKA VARA LÄTT ATT GÖRA RÄTT!ke_bilder_540x306_vindkraft

Det råder inga tvivel om att energiförsörjningen i framtiden måste bli klimatneutral och energieffektiv. Vi på Karlshamn Energi försöker vara lite ärligare och lite mer jordnära än våra konkurrenter, vi vet att vi har ett stort ansvar som energiföretag och vi tar det på största allvar. Vår ambition är att miljö ska stå högt på dagordningen och att miljöarbetet ska vara en naturlig del i företagets processer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda bra produkter och att vägleda våra kunder till att i sin tur göra bra val – det ska vara lätt att göra rätt!

Därför har vi tagit fram ett antal dokument som är våra riktlinjer för hur vi ska arbeta och vad vi ska sträva efter. Är du nyfiken på hur vi tänker kan du läsa några av våra policys här:

Miljöledningssytem

Miljöpolicy

Kvalitetspolicy

Här kan ni se våra lokala miljövärden

Övervakningsrapport 2019

Frågor & svar

Hur binder jag mitt elpris?

Du kan göra det här på vår hemsida med mobilt BankID, inne på ”Min Sidor” eller kontakta vår kundservice 0454-818 00.

Kan jag betala via Autogiro eller E-faktura?

E-faktura registrerar du på din banks hemsida. Autogiro kan du antingen registrera på din banks hemsida eller på vår hemsida här. Du behöver ha ditt kundnummer hos oss och ditt kontonummer till hands.

Kan jag få fiber där jag bor?

Gå in här och sök på din adress, så ser du om din adress finns med under Fokus-, planerade eller leveransklara områden.

Vilka elavtal kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan fast elpris, rörligt elpris eller en mix av båda. Du kan också välja att vintersäkra ditt elpris för extra trygghet.

Fast pris är en trygg avtalsform som ger dig en bra översikt över dina elkostnader under avtalsperioden, du kan välja 1/2, 1, 2, 3 eller 5 år. Aktuella priser hittar du här.

Rörligt elavtal innebär att du får olika elpriser varje månad beroende på prisutvecklingen. Är priset på el lågt, betalar du ett lägre elpris och vice versa.

Vad ingår i kostnaden för min fiberanslutning?

I anslutningsavgift ingår markarbete på tomt samt installation av fiberkabel och en switch. Grävning på tomten utförs av KEAB. KEAB ansvarar sedan för att färdigställa överlämningspunkten inne i bostaden, vilket består av inblåsning av fiber och installation av switch.

Kan jag få fjärrvärme?

Karlshamn Energis fjärrvärmenät omfattar Karlshamns, Asarums, Mörrums och Svängstas tätorter. För att få veta om du kan få fjärrvärme till din bostad eller för att anmäla intresse kontakta vår energisäljare Roger Antonsson på telefon 0454 – 818 27. Du kan också fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig omgående.

Investera i solceller

Med solceller på ditt tak producerar du din egen förnybara energi – helt utan utsläpp!

Med solceller på ditt tak producerar du din egen förnybara energi – helt utan utsläpp!