TRYGG VÄRME – SERVICEAVTALET MED EXTRA ALLT

Alla mår vi bra av en ordentlig besiktning då och då – bilen, båten, hunden, huset, vi själva – och så även din fjärrvärmeanläggning. Nu har vi förbättrat vår servicetjänst och tagit fram serviceavtalet ”Trygg Värme” som inkluderar inte bara besiktning av din fjärrvärmecentral utan även felavhjälpande åtgärder, material och tjänster upp till 3 500 kr per år. 

TECKNA DIG I NOVEMBER

Tecknar du dessutom avtal före den 30/11-2020 så bjuder vi på den första månaden. Har du redan ett serviceavtal? Uppgradera ditt befintliga till Trygg Värme så bjuder vi på de första två månaderna! 

TRYGG VÄRME villa

Serviceavtalet innebär att du får en besiktning och funktionskontroll av din fjärrvärmeanläggning samt felavhjälpande åtgärder, materialkostnader eller tjänster upp till 3 500 kr/år. Besök sker inom första året, sedan besöker vi dig vartannat år. Dessutom har du prioriterad tillgång till vårt serviceteam dygnet runt.

  • Besiktning av din fjärrvärmecentral – första besöket sker inom ett år sedan besök vartannat år. Du får ett protokoll och förslag om eventuella brister och åtgärder behövs.
  • Vi står för felavhjälpande åtgärder, material och tjänster upp till 3 500 kr per år.
  • Tillgång till serviceteam dygnet runt med rabatterat timpris (på det som överstiger 3 500 kr).
  • Fri telefonrådgivning vardagar mellan kl 08-16.

PRIS: 149 KR/MÅNAD (Inkl moms)

*Uppsägningstid för serviceavtalet är 2 månader.
**Kostnaden faktureras på din vanliga energifaktura från Karlshamn Energi. 

Tillbaka