Tillförordnad VD på plats

Vi hälsar Stefan Karlsson välkommen till Karlshamn Energi, där han blir tillförordnad VD under en tid framöver medan rekryteringsprocessen av en ny VD blir klar.

– Jag kommer att finnas på plats för att driva de viktigaste frågorna och för att underlätta arbetet för den nästkommande VD:n. Det kommer att bli både lärorikt och spännande, säger Stefan Karlsson.

I samband med detta, återinträder även Per Håkansson som vice VD för våra tre bolag, Karlshamn Energi AB, Karlshamn Energi Elförsäljning AB och Karlshamn Energi Vatten AB.

Stefan Karlsson har många års erfarenhet från ledning, styrning och organisationsutveckling som chef i kommunala verksamheter. Han har bland annat varit anställd i Karlshamns kommun fram till 2002 då han var kommundirektör och dessförinnan med olika chefs- och expertuppdrag i kommunen.

Stefan har också varit verksam som kommunchef och VD för moderbolaget för de kommunala bolagen i Alvesta kommun, samt som konsult haft flera uppdrag som chef i andra kommuner.

Under flera år var Stefan verksam inom företaget PWC som strategisk rådgivare till kommunledningar i olika kommuner, men också som verksamhetsrevisor. Han har även varit affärsrådgivare till privata företag som arbetat med servicelösningar till bl.a. offentlig sektor. De senaste tre åren har han drivit eget konsultföretag.

 

Tillbaka