EL + GLASS I STORA LASS

Under sommaren fick våra elhandelskunder möjlighet att hämta ut två glassar på några av våra härliga glass-ställen i Karlshamn. 1 732 hushåll och därmed minst 3 464 stycken glassar avnjöts under juli – på hemmaplan.

– Vi är jätteglada att så många hämtade ut glass i somras, det är ungefär 10% av invånarna i Karlshamn! Skoj! Eftersom det tyvärr inte fanns möjlighet att träffa våra kunder på några event eller möjligheten att anordna några spontana möten på stan, ville vi ändå visa våra kunder att vi gillar dem och tänker på dem. Våra caféer och restauranger vet hur de ska hantera rekommendationerna och det känns bra att kunna stötta den lokala handeln så mycket vi bara kan, hälsar Per Håkansson, Marknadschef på Karlshamn Energi.

Det var under juli månad som man kunde hämta ut sin glass på antingen Pys Inn, Carlshamns Glasspråm eller på Villa Utsikten och alla var väldigt positiva och nöjda med samarbetet.

 

Bildtext: På Villa Utsikten, Carlshamns Glasspråm och Pys Inn kunde man hämta sin glass och besökarna, stora som små, kunde ladda ny energi i den lilla gröna (tillfälliga) loungedelen.

Tillbaka