Vi söker VA-strateg

Vill du vara med och påverka infrastrukturen i samhället? På Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag. Du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning som vill framåt och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Som VA-strateg har du en viktig roll i arbetet med utveckling och långsiktig planering inom affärsområdet Vatten. Du har ett nära samarbete med VA-chefen, Processingenjörerna och Gruppcheferna inom området. Tillsammans med vår Arbetsmiljö- och Kvalitetssamordnare på företaget kommer du utveckla kvalitetsarbetet inom VA.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ta fram en långsiktig plan för utbyggnad av VA i kommunen.
• Bevaka så verksamheteten följer de regler som kommer från tillsynsmyndigheten samt ansvara för kontakten med dessa.
• Ansvara för ledningssystemet gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö (ISO 14001, 9001, 18001) inom affärsområdet Vatten.
• Samla in och redovisa enkäter och statistik från verksamheten till branschföreningen Svenskt Vatten.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning miljö/kemi, biologi, vatten och avlopp.

Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och verksamhet.

Som person är du drivande med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är social och kommunikativ. Du är dessutom analytisk och har en förmåga att jobba långsiktigt med att omsätta teori till praktik.

Ansökan och kontaktperson
Skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast 19/5. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455-34 15 91.

I rekryteringen samarbetar vi med One Partner Group. Anställning sker direkt på Karlshamn Energi.

Tillbaka