Vi söker projektör till elnät

Vi har många spännande projekt framför oss och behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kompetent och driven kollega. Tillsammans bidrar vi till fortsatt samhällsutveckling och framtidssäkring av ett hållbart elnät i Karlshamn. 

Din roll
Som projektör kommer du att erbjudas en varierande och betydelsefull tjänst där du får arbeta med planering och projektering av vårt elnät. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten samt att ta fram underlag till budget och investeringsbeslut.

I arbetet ingår att projektera elnätet för ett optimalt nyttjande men också utifrån ett hållbarhetsperspektiv för framtiden. Vidare kommer du att genomföra riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät samt dokumentera och analysera åtgärder. Du arbetar nära dina kollegor inom affärsområdet Elnät.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet inom elkraft. Erfarenhet från EBR, eldistribution, beredning och kunskap om föreskrifter och normer är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du har en hög social kompetens, är serviceinriktad och känner starkt engagemang för ditt arbete. Du vill gärna utvecklas inom ditt kompetensområde och bidrar till vårt fortsatta förbättringsarbete. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta och bidrar gärna till ditt team med både din kompetens och till en god stämning.

Vi välkomnar dig till en föränderlig bransch där vi har som mål att hela tiden ligga i framkant. Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och stor delaktighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se.

Ansökan
Ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida. Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 5/6 2020.

Tillbaka