Vi söker processtekniker till vatten

Som processtekniker ingår du i ett team som ansvarar för styrning och övervakning av reningsprocessen på våra reningsverk samt vattenprocessen på vårt vattenverk. I din roll utför du daglig rondering som inkluderar provtagning och analyser för att strukturerat arbeta med anläggningen och reningsprocessen. Du arbetar med löpande underhåll i anläggningarna samt kontakt med externa entreprenörer för underhåll och service. Vidare hanterar du enklare provanalyser samt in- och uttransporter. Vi ser gärna att du också tar ett ansvar för den tekniska/mekaniska kontrollen där du planerar och säkerställer att nödvändiga service- och underhållsåtgärder utförs planenligt. Utöver de dagliga uppgifterna har du beredskap ca var sjätte vecka för att hantera avvikelser på såväl reningsverket som vattenverket.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från någon form av processindustri sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på renings- eller vattenverk. Man arbetar strukturerat enligt 5S och Lean och vi ser gärna att du har kompetens att bidra med inom detta. Vidare har du en god datavana och goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarstagande, nyfiken på förändringar och som tar dig an nya utmaningar med driv och initiativförmåga. Du gillar att arbeta lösningsorienterat, proaktivt och strukturerat. Du trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp och vi ser fram emot att du med god kommunikativ förmåga och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen på våra renings- och vattenverk.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan via http://jobb.maxkompetens.se senast den 8/12-2019.

Tillbaka