Vi söker personal till vårt elnät


PROJEKTLEDARE

Vi söker en projektledare/gruppledare som vill vara med och utveckla framtidens elnät hos oss på Karlshamn Energi! Vi är i en expansiv fas där de förnyar och framtidssäkrar elnätet. Nu söker vi dig som är nyfiken och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Som projektledare kommer du att ansvara för att planera och genomföra projekt när det gäller nyinstallationer, förnyelse och förebyggande underhåll av vårt elnät. Det gäller såväl luftledningar som jordkablar och nätstationer. Du kommer även arbetsleda en grupp med fem elmontörer i deras dagliga arbete.

Denna roll är en mycket central funktion där du initierar och upprätthåller goda relationer både när det gäller interna och externa kontakter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil
Vi söker dig med elteknisk utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet inom elområdet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en projekt- eller arbetsledande roll. Som ledare skapar du lätt förtroende hos din grupp, både genom tydlighet men också genom ödmjukhet. Att organisera och strukturera är naturligt för dig och du har en god planeringsförmåga. Som person har du hög social kompetens, är serviceinriktad och har ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se.

Ansökan
Ansökan tas emot via www.maxkompetens.se Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 14/10 2019. 


BEREDARE

Vi söker en driven beredare som vill vara med och utveckla framtidens elnät hos oss på Karlshamn Energi! Vi är i en expansiv fas där vi förnyar och framtidssäkrar elnätet. Nu söker vi dig som är nyfiken och som vill bidra till en hållbar utveckling på en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta med planering och projektering av vårt elnät, med såväl luftledningar som jordkablar och nätstationer. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten.

I arbetet ingår att projektera elnätet för optimalt nyttjande, både tekniskt och ekonomiskt och för den mest hållbara lösningen för framtidens behov. Du genomför riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät samt dokumenterar och analyserar åtgärder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil
Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från EBR, branschstandard, eldistribution, beredning och kunskap om föreskrifter och normer är meriterande. Som person har du hög social kompetens, är serviceinriktad och har ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se.

Ansökan
Ansökan tas emot via www.maxkompetens.se Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 14/10 2019. 


 

Tillbaka