Vi söker nätverkstekniker!

Vi söker en driven nätverkstekniker som kommer att jobba med övervakning, drift och underhåll av vårt stadsnät. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat installation, felsökning, konfiguration och drifttagning av IT-utrustning.

Att arbeta som nätverkstekniker på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom datorkommunikation eller annan likvärdig utbildning, kanske har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet. Du har god kompetens inom routing och switching och förstår vad det innebär att driva stora nätverksmiljöer. Som person har du stort teknikintresse, hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du har goda kunskaper i det svenska språket och B-körkort är ett krav.

Varför Karlshamn Energi?
Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en spännande bransch som präglas av stor förändring och mycket utmaningar. Vi är ett härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår grupp med en ny nätverkstekniker.

Ansökan
Märk ansökan ”Nätverkstekniker Karlshamn Energi”. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan till natverkstekniker@brapersonal.nu eller BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 Halmstad. Anställning sker direkt på Karlshamn Energi.

Kontaktperson 
Pontus Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, pontus.brantberg@brapersonal.nu. Telefon 070-268 06 70

Tillbaka