Vi söker Samordnare för Kvalitet, Miljö & Arbetsmiljö

Vi söker dig med lika stor dos administrativ som kommunikativ skicklighet och som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla arbetet med KMA-frågor hos oss. Välkommen till en utmanade tjänst på ett stabilt bolag som satsar hållbart för framtiden! 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som samordnare för kvalitet, miljö & arbetsmiljö på Karlshamn Energi ansvarar du för att administrera och utveckla företagets ledningssystem tillsammans med samordningen av policys, rutiner och processer. Du kommer till en strukturerad och välordnad miljö där du säkerställer att ovan beskrivna arbete ständigt utvecklas och anpassas till företagets situation.

I din roll är du stöttande och drivande ut mot verksamheten med alla de kontaktytor som det innebär. Dina arbetsuppgifter utöver ovan kommer utgöras av:

 • Samordna externa revisioner
 • Laggenomgång och lagbevakning i Notisum för området arbetsmiljö
 • Samordna mål och planer för KMA
 • Registrering och riskbedömning av kemikaliehantering inkl systemansvar
 • Hållbarhetsredovisning, statistik och sammanhållande miljöredovisning
 • Arbeta för att riskanalyser är naturliga inslag i verksamhetens vardag samt stötta i upprättandet av dem
 • Driva revisionsarbetet inom 5S

Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en bransch som präglas av förändring och mycket utmaningar. Här är KMA-frågorna högt prioriterade. Du kommer till en modern arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik.

DIN PROFIL

Vi söker dig som antingen arbetat med liknande arbetsuppgifter ett antal år tidigare eller dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning och som med rätt förmåga och vilja kan ta dig an denna roll. Oavsett bakgrund är din systemvana god och du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som person är du engagerad och drivande i ditt sätt att ständigt föra, inte bara ditt egna arbete framåt, utan också verksamheten framåt i de frågor du ansvarar för. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan såväl djupdyka i detaljer som att lyfta blicken och arbeta i ett mer bolagsövergripande perspektiv i policys och målefterlevnad. Då du kommer ha kontakt med all personal i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att anpassa ditt budskap till olika mottagare. Med Karlshamn Energis bredd i affärsområden krävs en nyfikenhet och vilja att förstå verksamhetens alla olika delar för att nå framgång i tjänsten.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse och ser mycket fram emot din ansökan!

ÖVRIGT

 • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Karlshamn
 • Rapporterar till VD

I denna rekrytering samarbetar vi med Maxkompetens. Ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte nås för frågor efter 16 augusti på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se med hänvisning till rekryteringskollegor som nås på 044-781 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via deras hemsida, www.maxkompetens.se  med sista ansökningsdag den 19 aug 2021. Ansökningar via e-post mottages ej pga GDPR.

Tillbaka