Vi söker en Projektledare till VA

Är du Projektledaren som vill leda och kan axla Karlshamns nya vattenverksprojekt? VI söker nu en erfaren och meriterad Projektledare till VA-verksamheten.

VA-försörjningen i Karlshamn står inför stora utmaningar och kommer under många år framöver ha behov av duktiga projektledare som utvecklar verksamheten.

Projektet att skapa Karlshamns nya vattenverk är just nu i en utredningsfas. När utredningen av vattenförsörjningen och vattenverket är klart kommer du som Projektledare att leda projektet och involvera övriga funktioner inom VA-verksamheten, där ditt ansvar blir att planera, organisera och utvärdera projektet löpande.

Du kontrollerar och ansvarar för att projektet håller den tidplan och budget som är planerad, och du sätter in passande åtgärder om något oförutsett inträffar. Som Projektledare förväntas du skapa ett kreativt arbetsklimat i projektgruppen och stimulera till nytänkande. Du har även kontakt och samordnar med leverantörer, entreprenörer samt med de resurser som krävs inom organisationen. Dessutom ser du till arbetsmiljöreglerna följs.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda större projekt, gärna investeringsprojekt inom industrin eller från anläggningssidan. Du har kunskap om tekniska installationer i en byggnad eller anläggning. Har du dessutom en högskole- eller yrkesutbildning inom väg och vatten eller liknande, är det meriterande.

Som person är du en ledare som skapar motivation hos andra att prestera enligt mål och hög standard. Du förmedlar information tydligt och enkelt samt hanterar frågor och problem på ett professionellt sätt. För att trivas i rollen samverkar du genom att främja och utveckla andras idéer samt delar med dig av din expertis för att uppnå önskat resultat. Vi värderar även ett miljöintresse.

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Ansökan
Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 13 juni. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillbaka