VI SÖKER EN MILJÖINGENJÖR

Vill du jobba med kvalitets- och miljöfrågor inom vatten och avlopp? Trivs du i en uppsökande roll där du får skapa många goda relationer? Nu utökar vi med en Miljöingenjör till vårt nya affärsområde Vatten.

I Karlshamn strävar vi mot en långsiktig och säker dricksvatten- och avloppsvattenverksamhet där skydd av miljö och människors hälsa sker i samklang med tillväxt och byggande. Följ med oss på vår resa där du varje dag kommer bidra till en hållbar omvärld!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Miljöingenjör kartlägger och förebygger du utsläpp av tungmetaller och andra miljögifter till avloppsvattnet för att förbättra kvalitén in till reningsverket. Du ansvarar också för uppföljning av fettavskiljare som finns i kommunen. Du planerar och utför provtagningar på ledningsnätet samt tolkar och följer upp analysresultat. Du följer upp, knyter kontakt med företagen samt fastighetsägare och motiverar dem att se över sin kemikalieanvändning och de processer som berör avloppsnätet.

Du är dessutom ansvarig för verksamhetens REVAQ-certifiering i vilken man jobbar för att förbättra slamkvaliteten. Som kunnig inom området hjälper du till med informationskampanjer gentemot hushåll och verksamheter.

Tjänsten innebär ett omväxlande arbete där du jobbar mycket självständigt och med stor frihet i utformningen av uppströmsarbetet.

Din profil

Vi söker dig med naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot miljö/kemi alternativt vatten och avlopp.

Som person är du flexibel, analytisk och drivande med förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du trivs med utredningar och ett ständigt pågående utvecklingsarbete. Att kunna arbeta med långsiktiga mål samt att kunna omsätta teori till praktik är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Eftersom arbetet innebär kontakt med bland annat verksamhetsutövare samt formulering av olika typer av skrivelser är det viktigt att vara kommunikativ och att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Du gillar att skapa goda relationer och är bekväm i att vara den uppsökande parten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och anställningsgraden är heltid.

ANSÖKAN

Karlshamn Energi AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 25 februari. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

KONTAKTPERSON

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-34 15 91 eller via mail jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Tillbaka