Vi söker en kundnära Abonnentingenjör VA

För dig som trivs i en vardag med tydligt kundfokus och en mix av uppgifter som spänner över juridik, teknik och ekonomi finns här möjligheten att bli en nyckelperson för Karlshamn Energi när det gäller abonnemangs- och kundhantering inom VA. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll ansvarar du främst för frågor som rör fastigheters anslutningar till VA-systemet. Du är proaktiv i arbetet mot nya kunder och i alla frågor externt är arbetssättet kundorienterat. Arbetet innehåller såväl tekniska-, juridiska-och ekonomiska frågor inom VA och du kommer att utföra arbetsuppgifter såsom:

  • Handläggning av anslutningsärenden
  • Beräkna anläggningsavgifter
  • Upprätta underlag för och skriva kundavtal
  • Svara på bygglovsremisser
  • Hantera allmänna kundfrågor och VA-relaterade administrativa arbetsuppgifter

Din vardag innebär mycket kontakter, främst med fastighetsägare, entreprenörer och byggherrar men även samordning med drift- och underhållspersonal och övriga verksamheter inom bolaget. Tjänsten innebär att du blir sakkunnig i VA-taxor, VA-juridik och ABVA. Ingen dag är den andra lik vilket gör att du ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar och utvecklas i rollen.

DIN PROFIL

Du som söker har en för tjänsten lämplig akademisk utbildning eller yrkeshögskola inom VA eller juridik, alternativt annan utbildning som är relevant för området. Du har viss juridisk kompetens och kan läsa, förstå och tillämpa lagtexter och prejudikat i praktiken. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom VA-området tidigare, samt har kunskap inom VA-juridik. Då du i denna tjänst kommer att arbeta med kunder i avtalsfrågor ser vi gärna att du har liknande erfarenhet av kundkontakt. Tjänsten kräver även att du behärskar god svenska i både tal och skrift, har goda IT-kunskaper, samt att du har B-körkort.

Som person ser vi att du är flexibel, strukturerad, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har också en stark vilja att lära och utvecklas inom arbetsområdet. Att ha kundfokus är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa goda relationer med andra.

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.seAnsökan tas emot på www.maxkompetens.se. Vi tar gärna emot dina handlingar snarast med sista ansökningsdag den 7 februari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Tillbaka