Vi söker en HR-specialist

Vill du bli vår nye HR-specialist på Karlshamn Energi och vara en betydelsefull förstärkning i vårt framgångsrika och stabila bolag?

Du blir ett viktigt stöd till bolagets chefer, medarbetare och fackliga samarbetspartners. Välkommen till en tjänst där du kombinerar din kompetens inom HR och lön med administrativ skicklighet och förmåga att upprätta goda kontaktytor.

Detta är nyinrättad tjänst vars innehåll och struktur du kommer att få vara med och skapa tillsammans med oss på Karlshamn Energi. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som HR-specialist blir du ett viktigt stöd till bolagets chefer som du coachar när det gäller framför allt avtalstolkning och arbetsrättsliga frågor men även avlastar med viss personaladministration. Självklart arbetar du med hela verksamheten som en stödjande funktion för personal och HR-frågor. Du kommer ha ett övergripande och systemadministrativt ansvar för lönefunktionen där du bland annat är behjälplig vid tolkandet av avtal och regelverk.

Karlshamn Energi har ett långt samarbete med de olika fackförbunden och din roll kommer även innefatta ett ansvar som samverkanskoordinator där du förbereder, deltar i och protokollför regelbundna möten samt bidrar till att bibehålla en väl fungerade dialog med samtliga parter.

Utöver detta innehåller tjänsten en del personaladministrativa arbetsuppgifter såsom anställningsavtal och personaldokument, uppföljning av personalärenden, medarbetarundersökningar, samordning av utbildningar och praktikanter mm. Du ansvarar för vår personalhandbok med tillhörande dokument. Du kommer även att ansvara för arbetet med personuppgifter i verksamheten (dataskydd).

Rutiner och verktyg finns idag på plats så din uppgift blir att hålla dessa uppdaterade samt att arbeta mer aktivt och proaktivt med dessa. Du kommer att rapportera till ekonomichefen som också är den i bolaget som, tillsammans med VD, arbetar med det strategiska HR-perspektivet.

Din personlighet
Du är en person som trivs i en roll där du tar ett självständigt ansvar för din funktion och ditt arbete. Du är nyfiken, proaktiv och intresserad av andra människor. Rollen innehåller många kontaktytor och du har lätt för att möta olika sorters personer i olika situationer. Du är trygg i din roll som specialist och du känner dig bekväm i att utmana i dessa frågor samt stå på dig när så behövs. Vidare ser vi att du är en ordningsam och strukturerad person som trivs i en bred och varierande roll.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Ansökan
Skicka din ansökan via jobb.maxkompetens.se,
senast den 26 april 2020.

Tillbaka