Vi söker en Gruppchef för distribution av vatten och avlopp

Vi söker en kommunikativ och driven Gruppchef för distribution av vatten och avlopp till VA-verksamheten på Karlshamn Energi*.

VA-verksamheten har i uppgift att tillhandahålla trygg leverans av dricksvatten och hög kvalitet i avloppsvattenhanteringen. Med hållbara VA-tjänster och med välmående i fokus skapas förutsättningar både för människors hälsa och miljö samt en långsiktig utveckling inom Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Gruppchef för distribution av vatten och avlopp har du personalansvar för 12 medarbetare. Du leder planering och uppföljning av daglig drift och underhåll på ledningsnät och distributionsanläggningar samt sköter anslutningar till den allmänna VA-anläggningen. I dina arbetsuppgifter ingår även kontakt med både privat- och företagskunder. Medarbetarna på enheten har en bred kompetens så som drifttekniker, anläggningsarbetare och spolbilschaufför. Du utvecklar dina ansvarsområden med utgångspunkt i hela VA-försörjningen. Du är direkt underställd VA-chefen och ingår i VA-verksamhetens ledningsgrupp.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en adekvat yrkes- eller högskoleutbildning samt arbetslivserfarenhet från arbetsledning med personal- och verksamhetsansvar, alternativt erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Du har erfarenhet från arbete med markentreprenad, anläggning och du förmår att arbeta på ett systematiskt sätt med fokus på ständiga förbättringar.

Ditt ledarskap kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande chef som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har en analytisk förmåga, är bra på att prioritera och tycker det är viktigt med ordning och reda. Du skapar goda resultat genom engagemang, tydlig dialog och genom att bygga goda relationer med kunder. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

ANSÖKAN OCH KONTAKTPERSON 
Vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 31 oktober. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

 

* Från och med årsskiftet kommer VA-verksamheten att ingå och vara en del av Karlshamn Energi. 

Tillbaka