Vi söker en elmontör

Är du en tekniskt intresserad elektriker/elmontör som vill vara med och framtidssäkra vårt elnät på Karlshamn Energi? Välkommen till en spännande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och stor möjlighet till påverkan.

Karlshamn Energi är inne i en expansiv fas där vi förnyar och framtidssäkrar vårt elnät. Vårt uppdrag är viktigt.

Om tjänsten
I rollen som Elmontör på Karlshamn Energi blir du en del av ett rutinerat och sammansvetsat gäng i en familjär miljö där alla strävar mot samma mål. Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en spännande bransch som förändras i takt med den digitala utvecklingen och där arbetsuppgifterna är varierande och utmanande. Tillsammans med arbetsledare och teamet planerar ni och utför olika arbeten där säkerhet och service är viktiga ledord. I tjänsten kan även beredskap komma att ingå.

Exempel på förkommande arbetsuppgifter:
– Montage av låg- och mellanspänningskablar
– Montage av ställverk och transformatorer
– Kopplingsarbete
– Felavhjälpning, reparationsarbete och underhåll
– Kabelförläggning

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el eller likvärdig erfarenhet inom elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer eller elinstallation. Som person är du självständig, noggrann och har en förmåga att strukturera ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att leverera service, både till interna och externa kontakter. Har du erfarenhet inom eldistribution eller elinstallation är det meriterande så även ESA. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering i samarbete mellan Karlshamns Energi och Adecco. Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden och ansökan görs på www.adecco.se. Senast den 7/1-2022 önskar vi ha in din ansökan. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carina Falck på carina.falck@adecco.se alternativt 0736–84 72 45.

Tillbaka