Vi söker en Ekonomi- personalassistent

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar för framtiden? Är du en lagspelare som gillar förändringar samt har sinne för detaljer såväl som helhet är det troligen dig vi söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER 
Din tjänst på Karlshamn Energi kommer vara bred och varierad där du som ekonomiassistent ansvarar för leverantörsfakturahanteringen samt arbetar med löpande redovisning, betalningar, momsredovisningar och deklarationer. Du har ett systemansvar för leverantörsfakturasystemet och arbetar för en effektiv hantering med fullt utnyttjande av systemet. Som personalassistent arbetar du med personaladministrativa uppgifter så som dokumentation av rutiner och processer, uppbyggandet av personalhandbok samt funktionalitet och effektivitet i lönesystem såväl som HR-system. Du kommer att vara ett stöd till medarbetare och chefer i olika personalärenden. Självklart sker ditt arbete i samarbete med kollegorna på din avdelning och i projekt även med andra avdelningar.

DIN PROFIL
Lämplig bakgrund för tjänsten är utbildning inom ekonomi från gymnasiet eller motsvarande.

Du har några års erfarenhet av arbete inom ekonomi och lön – kanske som ekonom på ett mindre företag eller som redovisningsekonom på byrå. Din systemvana är mycket god, du hanterar Officepaketet obehindrat och sätter dig lätt in i nya system. På Karlshamn Energi är det främst Visma.net och Medius som du kommer att arbeta med, men också i andra system gällande lön, tidsredovisning, fakturering mm. Du uttrycker dig väl på svenska i tal såväl som skrift.

Din kommunikativa och sociala förmåga är viktig för oss där du på ett lättsamt och öppet sätt skapar relationer och bygger förtroenden. Du är intresserad av verksamheten bakom siffrorna och har ett proaktivt arbetssätt. Vi uppskattar också att du är självständig och trygg i din arbetsroll för att kunna driva ditt arbete framåt och du trivs också med de mer rutinmässiga arbetsuppgifterna. Att hålla deadlines, upprätta och bibehålla struktur samt bidra till det goda arbetsklimat som råder är självklarheter för oss.

ANSÖKAN OCH KONTAKTPERSON
Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är 18/11-2018 och din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller på therese.hulte@maxkompetens.se

Tillbaka