Vi söker en Drifttekniker till Värme & Kyla

Vi söker en driven och strukturerad drifttekniker till vårt team på Värme & Kyla.

Karlshamn Energi värmer hälften av alla kommuninvånarna med fjärrvärme och våra kunder består av privatpersoner, fastighetsägare och företag. 90-95 % av fjärrvärmen kommer från Södra i Mörrum som sedan slutet på 1980-talet levererat sin överskottsvärme till fjärrvärmenätet. För att säkra leverans av värme till våra kunder har vi även ett antal egna anläggningar för reserv- och spetslast. Inom vår verksamhet driver vi också två närvärmenät med pelletspannor. Vi gör kundbesök hos våra slutkunder, både för kontroll av kundanläggning och felavhjälpning. Vi driver även en kylanläggning med frikyla. Vi jobbar ständigt med att förbättra och förnya våra anläggningar och nät, dels för att skapa en säker arbetsplats samt att säkra värme- och kylaleverans till våra kunder men också för att nå målet att bli 100 % fossilfria.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer huvudsakligen arbeta med drift av fjärrvärmesystemet, via vårt datoriserade styrsystem. Men också jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar, fjärrvärmenät och kundcentraler. Tjänsten gäller dagtid men du ingår i vår beredskapsstyrka med cirka 10 beredskapsveckor om året.

Du jobbar nära dina kollegor inom drift- och service och får daglig koordinering och samordning av uppdrag från arbetsledaren. Du förväntas vara delaktigt i drift- och underhållsprojekt, dokumentering och bidra till den fortsatta utvecklingen av verksamheten.

DIN BAKGRUND

Att ha jobbat inom driftrelaterade arbetsuppgifter, med underhåll eller process är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet, kundfokus, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Erfarenhet från antingen mekanik, el eller instrument ses positivt. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen.

B-körkort är ett krav samt 45 minuter inställelsetid till Karlshamn.

DIN PERSONLIGHET

Vi söker en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men som snabbt kan växla fokus vid oförutsedda situationer. Du har god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN

Vid frågor kontakta Anders Saleskog, gruppledare på Värme & Kyla på anders.saleskog@karlshamnenergi.se
Ansökan tas emot i formuläret nedan och senaste ansökningsdag är den 7 februari 2023.

 

Dina uppgifter

Tillbaka