vi söker en drifftekniker till Vatten

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som drifttekniker är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 29 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker är du är med och producerar ett fantastiskt livsmedel i form av dricksvatten till kommuninvånarna, och renar sedan spillvattnet innan det släpps ut i Östersjön. Du ingår i ett team om 10 personer som ansvarar för styrning och övervakning av driften av våra vattenverk, reningsverk, tryckstegringsstationer och vattentorn. Uppgifterna är varierande och i 6-veckorsperioder rullar du runt på olika uppgifter såsom t ex drift, rondering, underhåll och provtagning. Vissa veckor driftar du vattenverk/reningsverk eller har rondering som inkluderar b la provtagning och analyser för att strukturerat kunna arbeta med anläggningen och reningsprocessen. Andra veckor arbetar du med både löpande och periodiserat underhåll i anläggningarna. I arbetet ingår ett aktivt engagemang gällande skyddsarbete och ordning och reda. Då arbetet många gånger är självständigt eller i mindre grupp arbetar man med frihet under ansvar. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring och du rapporterar till chef VA Produktion.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig med erfarenhet av drift från processindustri sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på renings- eller vattenverk. Ytterligare meriterande är mekanisk kompetens. Vidare har du en god datavana och goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

DIN PERSONLIGHET
Vi söker dig som är ansvarstagande, nyfiken på förändringar och som tar dig an nya utmaningar med driv och initiativförmåga. Du gillar att arbeta lösningsorienterat, proaktivt och strukturerat. Du trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp och vi ser fram emot att du med god kommunikativ förmåga och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen på Karlshamns Renings- och Vattenverk.

ÖVRIG INFORMATION
Placeringsort: Karlshamn med omnejd
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag – fredag + beredskapstjänst var 5/6:e vecka

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se. Ansökan tas emot via deras hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 14 september 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Tillbaka