Vi söker elnätsingenjör

elnätsingenjör

Vi söker en driven elnätsingenjör som vill vara med och utveckla framtidens elnät hos oss. Är du nyfiken, intresserad av affärs-och produktutveckling inom el och förnybar energi och vill bidra till hållbar utveckling? Vi är i en expansiv fas där vi framtidssäkrar, förnyar och gör vårt elnät smartare. Vi erbjuder en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planering och projektering av vårt distributionsnät, med såväl luftledningar som jordkabel och nätstationer. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten. I arbetet ingår att projektera elnätet för optimalt nyttjande, både tekniskt och ekonomiskt för den mest hållbara lösningen för framtidens behov. Du genomför riskanalyser, nätberäkningar av befintliga,-och planerade nät och dokumenterar och analyserar åtgärder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning, gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet. Som person har du hög social kompetens, är serviceinriktad och har ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson
I denna rekryteringen samarbetar vi med Maxkompetens. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-781 44 82 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se

Ansökan
Ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är 5 maj.

Tillbaka