VI SÖKER DISTRIBUTIONSELEKTRIKER / ELEKTRIKER 

Vi söker en driven distributionselektriker/elektriker som tillsammans med ett gott team av kollegor vill bidra till den fortsatta samhällsutvecklingen och framtidssäkringen av elnätet i Karlshamn – ett elnät som till stora delar är beläget i stadskärnan och som lägger grunden till framtidens energibehov i Karlshamn för dess invånare och företag. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som distributionselektriker är varierad och består av såväl ny- som ombyggnation av elnätet tillsammans med drift och underhåll av befintligt elnät. Du blir en del av en arbetsgrupp som tillsammans säkrar Karlshamns elförsörjning. Du kommer att utföra arbetsuppgifter såsom:

  • Installation efter nyanläggning och ombyggnad av elnätet
  • Förebyggande underhåll
  • Reparation av låg- och mellanspänningsanläggningar, kabelskåp och fördelningsstationer
  • Uppsättning av mätare och mätutrustning
  • Ledningsvisning

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten. Vi erbjuder dig en roll i ett kompetent och sammansvetsat team i ett bolag som satsar och säkrar för framtiden. I denna roll kommer ditt intresse för ny teknik och känsla för tekniska utmaningar bidra till framgång.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom el eller annan likvärdig elteknisk utbildning. Utöver det önskar vi att du har några års erfarenhet från elinstallation eller eldistribution. Karlshamn Energi är villiga att satsa på dig om du bidrar med ditt intresse och engagemang! Vi kräver B-körkort, goda kunskaper i det svenska språket samt en god datorvana.

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss. Som person är du ödmjuk, lyhörd och nyfiken. Du är en lagspelare som kan sätta laget före jaget när så behövs och du är kommunikativ och serviceinriktad såväl internt som externt. Välkommen att bidra till Karlshamn Energi och Elnät med såväl din kompetens som din personlighet!

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid, dagtid måndag – fredag

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens.
Ansökan: tas emot via Maxkompetens hemsida 
Kontakt: Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se
Sista ansökningsdag är den 22 februari 2023. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Tillbaka