Vi söker byggledare till Vatten

Vill du arbeta med infrastrukturen för vårt viktigaste livsmedel vatten? Vi erbjuder dig en roll med ansvar att leda och fördela arbete och resurser i pågående rörnätsprojekt kombinerat med den samordning och planering som varje projekt kräver. Välkommen till nya utmaningar på stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi Vatten.

Dina arbetsuppgifter
Som byggledare ansvarar du för daglig ledning, planering och samordning för det arbete dina kollegor inom anläggning utför. Du är ute på plats i de olika pågående projekten där du följer upp arbetet utifrån lagd tidsplan, kontrollerar säkerhet och arbetsmiljö samt hanterar uppkomna frågeställningar. Utöver egna resurser leder du även externa inhyrda resurser. Ute på plats möter du kunder och allmänheten på ett informativt och serviceinriktat sätt.

Till dina administrativa arbetsuppgifter ingår att beställa material och avropa tjänster från upphandlade leverantörer. Du har även ansvar för att upprätta trafikanordningsplaner inför uppstart av projekt. Ekonomisk uppföljning, fakturahantering och andra administrativa rutinuppgifter ingår också i dina arbetsuppgifter. I din tjänst ingår beredskapstid torsdag-torsdag var femte vecka. Under din beredskap möter du akut uppkomna situationer i rollen som beslutsfattare men också som verkställare i anläggningsarbetet. Som byggledare hos oss på Karlshamn Energi rapporterar du till Gruppchef Distribution VA.

Vår arbetsplats
Vi erbjuder dig en vardag med stor variation och många olika kontaktytor. Din välplanerade struktur kommer utmanas av de oförutsedda problemställningar i vilka du tillsammans med interna kollegor och externa samarbetspartners arbetar för att lösa på bästa tänkbara sätt. Du är en del av ett tajt team – vid sidan om dina kollegor inom anläggning arbetar du nära projektledare, utredare och projektörer inom VA. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden, värnar om sin personal med stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö samtidigt som vi alltid har fokus på slutkund.

Din profil
Vi söker dig med flera års erfarenhet av entreprenadarbete/schaktarbete med visst administrativt och ledande ansvar. Kompetens inom VA och BAS-U och är meriterande. Du är van vid att arbeta prioriterat med säkerhet och arbetsmiljö ute i schakten. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. B-körkort är ett krav.

Din personlighet är av största vikt för oss där dina ledaregenskaper i vardagen är tydliga. Du leder och fördelar effektivt arbetet, har en god kommunikation till din omgivning och en förmåga att skapa en stark och framgångsrik teamkänsla. Du trivs med att i din goda struktur och planering snabbt hantera hastigt uppkomna problemställningar för att därefter återgå till den lagda planen. Du behåller ditt lugn, släpper aldrig fokus på säkerhet och arbetsmiljö och din förmåga att kommunicera tydligt och sakligt med kund och allmänhet är mycket god.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Ansökan
Välkommen att skicka din ansökan via jobb.maxkompetens.se, senast den 26 februari 2020.

Tillbaka