Vi söker automationsingenjör till vatten

Som Automationsingenjör på Karlshamn Energi kommer du att arbeta med att utveckla styrning och fjärrövervakning av processer och VA-anläggningar. Du kommer även att stötta projektledare i styr- och reglerarbete och/eller kommunikationslösningar samt har det övergripande systemansvaret för Scada-systemet och dess utveckling.

Du kommer vidare att få delta i driftstödjande verksamheter där problemlösning kommer att vara en stor del av arbetet. Detta innebär att du blir ansvarig för förbättringsprojekt samt får medverka och bidra med automationskunskap i olika om- och tillbyggnadsprojekt. Uppdragen kommer att bestå av framtagande av förstudier, utredningar och investeringsprojekt. Du kommer även att få delta i referens- eller arbetsgrupper i avdelningens övriga projekt, större projekt där kunskap i automationsrelaterade frågor krävs samt leda automationsprojekt. Dina närmsta kollegor utgörs av automationstekniker, processingenjör och projektledare.

Din profil
Vi söker dig med som har en civilingenjörs- eller högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet med inriktning mot styr- och reglerteknik för processautomation. Du är bekväm i arbetsmoment så som felsökning, felavhjälpning och programmering av automationssystem i produktions- och processmiljö. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har erfarenhet av applikationsprogrammering och systemuppbyggnad av styrsystem inom VA-området eller processindustri. Det är också meriterande med någon form av elektrisk behörighet, elkonstruktion, Scada-system och frekvensstyrning.

Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande och kreativ. Du har lätt för att samarbeta med alla kollegor inom driftorganisationen. Kvalitetstänk är ett karaktärsdrag du demonstrerar i ditt arbete. Du stödjer Karlshamn Energis värderingar som genomsyrar hela verksamheten; öppenhet, delaktighet, gemensamma mål, samarbete och nyfikenhet. Vi välkomnar ditt driv och din kommunikativa förmåga som bidrar till det goda arbetsklimat som råder på Karlshamn Energi.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Ansökan
Ansökningstiden har gått ut.

Tillbaka