Vi söker 2 st VA-anläggare

Nu utökar vi vår VA-avdelning och söker två stycken VA-anläggare som vill följa med på vår VA-satsning.

Som VA-anläggare kommer du att tillhöra ett team som installerar och underhåller våra ledningssystem inom vatten och avlopp. Det dagliga arbetet består mycket av att underhålla och reparera befintlig röranläggning men också att hantera de akuta situationer som kan uppkomma. Du kommer att delta i olika projekt, både stora och små, och vara med på vår satsning på VA. Tjänsten innehåller beredskap 1 vecka/månad där du ansvarar för att avhjälpa de akuta situationer som dyker upp. I den här tjänsten arbetar man lokalt runtom i Karlshamns kommun och vi ser gärna att du bor inom kommunen eller strax utanför.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för anläggningsarbete, gärna kopplat till VA-sidan. Du har avslutad gymnasieutbildning inom bygg/anläggning/el eller liknande och/eller ett par års arbetslivserfarenhet. Vi är villiga att satsa på dig om du bidrar med ditt intresse och engagemang! B-körkort och goda kunskaper i det svenska språket är krav för dessa tjänster. Har du Heta Arbeten, Arbete på väg, Svenskt Vatten, C-körkort samt truckkort så är detta meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper det viktigaste.  Vi söker dig som är flexibel och prestigelös. Du är en lagspelare som kan sätta laget före jaget när så behövs. Här kommer du att tillhöra ett trevligt gäng som arbetar mycket självständigt. Som person är du ansvarstagande och lösningsfokuserad. Som medarbetare på Karlshamn Energi är du bolagets ansikte utåt och du kommer att möta kommunens invånare dagligen varpå vi söker dig som är kommunikativ och intresserad av mötet med dessa. Stort fokus ligger på säkerhet och noggrannhet- ett fokus som du också delar.

Ansökan
Lockas du av att arbeta lokalt? Ta då chansen att söka jobbet, ansökan skickar du här. Sista ansökningsdag är 21/8.

Kontaktperson
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se

Under vecka 29-33 når ni istället Maxkompetens på 044-7812525 eller kristianstad@maxkompetens.se.

 

Tillbaka