TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Stort tack för ert engagemang och alla bidrag till vår sommartävling! 

KOPPLA AV PÅ HEMMAPLAN

spana in oss I CITYGALLERIAN

Under sex veckor i sommar är vi på tillfälligt besök på Drottninggatan i Karlshamn. Gör ett stopp vid skyltfönstret till vänster om entrén till Citygallerian och ta redo på svaret i veckans fråga. I vinstpotten ligger upplevelser, shopping och andra godsaker som du kan njuta av här på hemmaplan.  

Mellan vecka 26-31 pågår tävlingen och varje måndag släpper vi en ny fråga här på vår tävlingssida. Facit hittar ni i vårt skyltfönster under samma period. Varje vecka dras det vinnare från de korrekt inlämnade svaren av en utsedd jury. Lycka till och skoj att ni vill hänga lite med oss på hemmaplan! Och du – stort tack för att du handlar lokalt!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

HÄR HITTAR DU ALLA TÄVLINGSFRÅGOR, VINNARE OCH VINSTER UNDER VECKA 26-31

VINNARE VECKA 31

Vad har tillkommit i skyltfönstret? Det var en lite knepig fråga som vi avslutade vår sommartävling med och som anspelade till det lite ostadigare vädret som drog in… Men många var uppmärksamma och lyckades svara rätt! Och till er alla som svarade Paraply – bra jobbat. Det var korrekt. Tack även till alla andra som deltog! Står ditt namn nedan, håll utkik i din brevlåda, för vinsten skickas med posten.

Vinster vecka 31: 
1:a pris, 500 kr i presentkort på Karlshamns Centrumförening. Vinnare är Urban Eld i Asarum!
2:a pris, En maffig räkmacka på Dockside. Vinnare är Annika Lindoff i Karlshamn!
3:e pris, Frukostbuffé för två hos Port Hotel. Vinnare är Inger Svensson i Karlshamn!

VINNARE VECKA 30

Vad ligger på bordet (i vårt skyltfönster i Citygallerian)? Det är ju kul att tävla! Vi tackar för alla som varit med och skickat in svar på veckans fråga som krävde ett skarpt öga och lite enkel räkne- och minnestalang. Rätt svar: ”4 pocketböcker, 1 par solglasögon, 1 vattenflaska, 2 glas, 1 våtservett, 1 lypsyl, 1 blomma i kruka.” STORT GRATTIS till er som vann – vinsten skickas med posten!

Vinster vecka 30: 
1:a pris, En avkopplande spavistelse på Best Western för två personer. Vinnare är Boel Palm i Mörrum!
2:a pris, En härlig lunch eller fika på Konditori Christin (värde 200 kr). Vinnare är Britt Gårdesten i Karlshamn!
3:e pris, En filmupplevelse på Bio Metrolpol/Centrumbiografen Rby (en biobiljett). Vinnare är Svenja Andersén i Karlshamn!

VINNARE VECKA 29

Vad får du som ny elhandelskund hos Karlshamn Energi om du tecknar elavtal? Många kände sig manade att tävla och ganska många av er svarade också helt rätt. Det rätta svaret är: ”En välkomstgåva” (Välkomstgåvan är den fasta avgiften betald under det första året, värde 276 kr, eller ett lokalt presentkort på Karlshamns Centrumförening, värde 200 kr). STORT GRATTIS till er som vann – vinsten hämtas ut i din egen brevlåda 🙂

Vinster vecka 29: 
1:a pris, Entrébiljett för en hel familj till Kreativum Science Center i Karlshamn. Vinnare är Maria Löfqvist i Karlshamn!
2:a pris, En härlig lunch med magisk utsikt på Vägga Rökeri (värde 200 kr). Vinnare är Lenita Cromby i Åhus!
3:e pris, En svalkande god glass på Gelato (värde 100 kr). Vinnare är Klas Nilsson i Karlshamn!

VINNARE VECKA 28

Vad finns i kylväskan? Ja, det var en lite klurigare fråga… men väldigt många svarade precis som vi hoppades på; ”Vattenflaskor (eller två vattenflaskor), pappersmuggar, handduk och en termos”. Tack för alla härliga bidrag den här veckan och stort grattis till er som kammande hem vinsterna! Kika i brevlådan efter din vinst.

Vinster vecka 28: 
1:a pris, 500 kr i presentkort på Karlshamns Centrumförening. Vinnare är Kenneth Karlsson i Asarum!
2:a pris, Två smarriga pizzor hos mysiga Pys Inn. Vinnare är Alma Evertsson i Karlshamn!
3:e pris, En biobiljett till Metropol i Karlshamn för en efterlängtad filmkväll. Vinnare är Petra Andersson i Karlshamn!

VINNARE VECKA 27

Hur många publika laddpunkter har Karlshamn Energi i dagsläget? 67 st är det korrekta svaret och vi hade många som svarade rätt – bra jobbat! Tyvärr kan vi inte ge alla pris men de lyckliga vinnarna är lottade och de som får ett brev på posten den här veckan är:

Vinster vecka 27: 
1:a pris, 2 st entrébiljetter till Sandelius skrattfest ”Vattnet har gått” i Bellevueparken som spelas fr om den 3:e juli. Vinnare är Jessica Persson i Asarum!
2:a pris, En spännande safaritur i egen bil hos Eriksberg. Vinnare är Sejke Nord i Karlshamn!
3:e pris, En lunch hos trevliga Sushi Maki. Vinnare är Niklas Hultberg i Karlshamn!

VINNARE VECKA 26:

Nu har vi dragit vinnare till frågan ”Hur många gröna badtermometrar hittar du i skyltfönstret”. Rätt svar var 5 st och vi fick in många korrekta svar. Härligt! Tack för alla bidrag! Vinsterna kommer på posten!

Vinster vecka 26: 
1:a pris, 2 st entrébiljetter till Sandelius skrattfest ”Vattnet har gått” i Bellevueparken som spelas fr om den 3:e juli. Vinnare är Emelie Svensson i Asarum!
2:a pris, En duell hos Kollegolfen – äventyrsgolf på Kolleviks Camping för två personer. Vinnare är Marita Dahl i Karlshamn!
3:e pris, En svalkande glass hos Carlshamns Glasspråm. Vinnare är Åsa Sandberg i Asarum!