VI SÖKER EN NYFIKEN DRIFTTEKNIKER

Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som drifttekniker är du en viktig resurs i säkerställandet av att 29 000 av Karlshamns kommuns invånare får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi VA.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som drifttekniker är du är med och producerar ett fantastiskt livsmedel i form av dricksvatten till kommuninvånarna, och renar sedan spillvattnet till fina nivåer innan det släpps ut i Östersjön.

Du ingår i ett team om 10 personer som ansvarar för styrning och övervakning av driften av vattenverk, reningsverk, tryckstegringsstationer och vattentorn. Din vardag som drifttekniker kommer innehålla varierande uppgifter över rullande 6-veckorsperiod:
– Alternerande drift veckovis av vattenverk och reningsverk
– Ronder med provtagning och analyser för att strukturerat arbeta med anläggningarna
– Löpande och periodiserat underhåll
– Aktivt arbete gällande skyddsarbete samt ordning och reda

Då arbetet många gånger är självständigt eller i mindre grupp arbetar man med frihet under ansvar. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring och du rapporterar till Gruppchef Produktion.

DIN PROFIL

Vi söker dig med erfarenhet av drift från processindustri sedan tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på renings- eller vattenverk och/eller mekanisk kompetens. Vidare har du en god datavana och goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är ansvarstagande, nyfiken på förändringar och som tar dig an nya utmaningar med driv och initiativförmåga. Du gillar att arbeta lösningsorienterat, proaktivt och strukturerat. Du trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp och vi ser fram emot att du med god kommunikativ förmåga och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen på Karlshamns renings- och vattenverk.

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Karlshamn
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: heltid, dagtid månd – fredag + beredskapstjänst var 5/6e vecka

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se. Under semestertid v 28-32 nås kontorets kollegor på 044-781 25 25. Ansökan tas emot på www.maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Tillbaka