smidigt och enkelt med
autogiro och e-faktura!

När du blir kund hos oss får du automatiskt en pappersfaktura från oss, men självklart kan du betala via autogiro eller välja att få fakturan som e-faktura eller e-postfaktura. Perfekt för dig som ofta är bortrest eller vill göra roligare saker än att betala räkningar.

OBS! Du vet väl att du också kan ändra förfallodatum om du vill att pengarna ska dras från ditt konto i slutet på månaden. Det gör du på samma blankett/formulär som där du tecknar medgivande för autogiro. Vill du endast ändra betaldatum så klickar du bara i den rutan och inte rutan för medgivande om autogiro.


e-faktura

E-faktura innebär att du istället för ett kuvert i brevlådan får din faktura direkt in till din internetbank där du också godkänner den för betalning. För att få e-faktura gör du en anmälning direkt inne på din internetbank. Hos dem kan du också få ytterligare information och praktisk hjälp.


autogiro

Anslut dig direkt via formuläret nedan. Fyll i alla uppgifter och signera med BankID så ordnar vi resten. Därefter behöver du bara se till att det finns pengar på ditt konto på fakturans förfallodag.

Vill du hellre fylla i en pappersblankett? Fyll i namn- och adressuppgifter samt ditt kontonummer. Därefter skriver du ut två exemplar av blanketten och undertecknar. Ett exemplar behåller du själv som ”kom ihåg” och ett exemplar av ditt ”MEDGIVANDE” skickar du slutligen till oss via post till Karlshamn Energi AB, Box 174, 374 23 Karlshamn. Ja, jag vill ladda ner en blankett för autogiro här!

 

Betalningsmottagare


KARLSHAMN ENERGI AB, Box 174, 374 23 Karlshamn


Organisationsnummer: 556223- 8849   
Bankgironummer: 856-7570

Betalare

Godkännande av Autogiro

Visa avtalsvillkor ⇒

Begäran om ändrat förfallodatum


Vill du ändra förfallodatum på din faktura till den sista vardagen varje månad i samband med nästföljande fakturering? Det kan innebära att det vid första tillfället blir mindre än 30 dagar från avsänd faktura till förfallodag.

Begäran innebär även att, om betalning inte sker i rätt tid, så har Karlshamn Energi AB rätt att fordra ränta enligt räntelagen från den i fakturan angivna förfallodag. Begäran ersätter nuvarande skrivning i allmänna avtalsvillkor. Begäran omfattar samtliga fakturor på angivet kundnummer.