BETALNINGSALTERNATIV

Gör som oss, tänk grönt! Oavsett om du är kund hos oss och får fakturor från oss, eller om du är leverantör till oss och sänder fakturor, så finns det papperslösa alternativ. Smidigt för dig och enkelt för dig, och snällt mot miljön. Bra va?


E-FAKTURA OCH AUTOGIRO

När du blir kund hos oss får du automatiskt en pappersfaktura från oss, men självklart kan du betala via autogiro eller välja att få fakturan som e-faktura eller e-postfaktura. Perfekt för dig som ofta är bortrest eller vill göra roligare saker än att betala räkningar.

OBS! Du vet väl att du också kan ändra förfallodatum om du vill att pengarna ska dras från ditt konto i slutet på månaden. Det gör du på samma blankett/formulär som där du tecknar medgivande för autogiro. Vill du endast ändra betaldatum så klickar du bara i den rutan och inte rutan för medgivande om autogiro. Läs mer om E-faktura och Autogiro här

 

 


LEVERANTÖRSFAKTUROR

Avser du att skicka en faktura till oss? Vänligen gå in och läs här om vad som är viktigt att tänka på då.

För att du som leverantör ska få betalt i tid, måste fakturan uppfylla vissa krav. Klicka in på länken ovan för att läsa om hur vi vill ta emot fakturor samt vilken information som måste framgå på varje faktura. Vi föredrar elektroniska fakturor för att minska miljöpåverkan och för att ha ett så effektivt arbetssätt som möjligt. Påminnelse vill vi dock ha i pappersformat för att de ska uppmärksammas och hanteras omgående.

Fakturor utan tillräcklig information och som ej uppfyller våra krav kommer att återsändas till leverantören.