Häng med oss i jul – pyssla, fota, tävla

Julen står på glänt. Stanna upp, njut av stunden. Skaka liv i lite härliga pysseltraditioner, ta en skön promenad. Fotografera. Duka fram glögg, sätt Jingle Bells på repeat, boosta dig med extra mycket C-vitamin och tävla med oss. Och ge dig själv en stor klapp – för det är du värd!

PYSSLA OCH vinn!

TÄVLING 1
Pyssla! Samla ihop familjen för en mysig pysselstund och tävla med ditt bästa hållbara pyssel.

Vi vill se dina bästa och mest hållbara pyssel. Vad kan man göra av apelsinskal eller hur dekorerar man dörren finast med saker från naturen? Vad hänger du för återanvända saker i din gran? Visa oss! Ladda upp din bild med en beskrivning på karlshamnenergi.se/jultavling så kan du bli en av våra fem vinnare som kammar hem ett presentkort på Karlshamns Centrumförening till ett värde mellan 100 kr till 500 kr.

FOTA OCH VINN VIA INSTAGRAM

TÄVLING 2
Visa oss var du laddar dina batterier när allt inte riktigt är som vanligt – vilket är ditt smultronställe där du pustar ut, samlar dina tankar eller där du mår som allra bäst? 

Ta en bild på ditt bästa laddställe. Ladda upp den på Instagram. Tagga bilden med #jagladdarhär och @karlshamnenergi (skriv gärna var bilden är tagen och vad den betyder för dig).

Publicera bilden på Instagram. Har du inte Instagram? Du kan vara med och tävla ändå. Ladda upp din bild på karlshamnenergi.se/jultavling så visar vi upp den på vår sida.

De fem bästa ”laddställena” vinner ett varsitt presentkort på Karlshamns Centrumförening till ett värde mellan 100 kr till 500 kr.


Tävlingen pågår fram till den 20:e december 2020 och vecka 52 presenterar vi vinnarna på vår hemsida, Facebook och Instagram. 

Lycka till! Hoppas att ni alla får en riktigt mysig, pysslig och frisk jul! Och ta hand om er!

Tillbaka