En helt ny tjänst på VA

Underhållsingenjör med fastighetsansvar

DINA ARBETSUPPGIFTER
I denna nyinrättade tjänst kommer du att utveckla och utforma grundstrukturen i ett helt nytt underhållssystem samt samordna och implementera underhållssystemet i den dagliga verksamheten. Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera underhållsplaner på 1-10 års sikt och du verkar för ett ändamålsenligt, löpande och förebyggande underhåll. Arbete med analyser av tekniska fel och störningar samt framtagande av underlag till förbättringar av utrustning och arbetsmetoder ingår också i din tjänst. Vidare mäter du och följer upp KPI:er för underhåll samt följer kostnad och besparing. Du driver också förbättringar och leder projekt för optimering av anläggningarnas tekniska tillgänglighet.

Ovan utgör större delen av din tjänst och utöver detta har du också ett fastighetsansvar över fastigheter/anläggningar inom VA. Du tar ett övergripande ansvar för underhåll såväl invändigt som utvändigt samt runt omkring anläggningarna. Du initierar och planerar åtgärder, säkerställer att tjänster som behövs är upphandlade, driver de projekt som genomförs samt budgeterar och dokumenterar framtida underhållsbehov.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer ha en central roll, med hög grad av påverkan, för det operativa och strategiska underhållsarbetet. Du arbetar nära bland annat produktionsledning, underhållsteknik, processteknik. Vidare ingår du i arbetsgruppen för Planering & Utveckling samt rapporterar till Affärsområdeschef Vatten. Eftersom denna tjänst är nyinrättad ger det dig möjlighet att bidra till utformandet av tjänsten. Karlshamn Energi Vatten ligger i startgroparna med att bygga ett nytt vattenverk där rollens betydelse är stor. Du kommer vara en del av en organisation som satsar för framtiden och som driver utveckling av dricksvattenförsörjning. Ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö, sin personal och sina slutkunder genomsyrar hela verksamheten.

DIN BAKGRUND 

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning med inriktning maskin och underhåll eller annan likvärdig kompetens. Du har några års erfarenhet av arbete som underhållsingenjör eller tekniker i en process- eller tillverkande industri. Dina kunskaper inom underhållsutveckling är goda och vi ser gärna att du har erfarenhet av att införa underhållssystem i en verksamhet. Du har goda kunskaper inom el och automation. Tidigare erfarenhet inom VA är meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt samt god datavana. B-körkort är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

DIN PERSONLIGHET
Som person behöver du vara fokuserad och ha ett sinne för att strukturera problem, prioritera samt genomföra lösningar. Du är positiv, engagerad och resultatorienterad samt har förmåga att omsätta teori i praktik. Din förmåga att effektivt hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar är mycket god. Din drivkraft och din trygghet gör att du på ett naturligt sätt tar det ledande ansvaret i underhålls- och förbättringsprojekten.

KONTAKTPERSON OCH ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se.

Ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida.
Senaste ansökningsdag är den 18 november 2020.

Tillbaka