Är du vår nye drifttekniker på Värme & Kyla?

Nu söker vi en ny medarbetare till Karlshamn Energi Värme & Kyla. Som drifttekniker jobbar du med att förbättra och förnya våra anläggningar och nät, där vårt mål är att bli 100 % fossilfria. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer huvudsakligen arbeta med drift av fjärrvärmesystemet, via vårt datoriserade styrsystem. Du kommer jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på våra produktionsanläggningar, fjärrvärmenät och kundcentraler. Du jobbar dagtid. Tjänsten innebär också att du ingår i vår beredskapsstyrka med cirka 10 beredskapsveckor om året.

Du kommer jobba nära dina kollegor inom drift- och service. I gruppen finns en gruppledare för daglig koordinering och samordning av uppdrag. Du förväntas vara delaktigt i drift-och underhållsprojekt, dokumentering och att framför allt bidra till utvecklingen av verksamheten.

DIN PROFIL

Att ha jobbat inom driftrelaterade arbetsuppgifter, med underhåll eller process är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet, kundfokus, samarbetsförmåga och ansvarstagande. Erfarenhet från antingen mekanik, el eller instrument ses positivt. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen. Tjänsten fordrar en Certifiering som Pannoperatör, men inget krav som ställs inledningsvis.

B-körkort är ett krav samt 45 minuter inställelsetid till Karlshamn.

Vi söker en trygg och stabil person som i vardagen arbetar strukturerat och prioriterat men som snabbt kan växla fokus vid oförutsedda situationer. Du har god kommunikation till alla i din omgivning tillsammans med en förmåga att skapa en positiv teamkänsla och bidra till den goda stämning som råder.

ÖVRIG INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Therese Hulte på 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se. Ansökan tas emot via Maxkompetens hemsida, maxkompetens.se. Senaste ansökningsdag är den 24 juni 2021.

Karlshamn Energi har cirka 1500 värmekunder, privatpersoner såväl som fastighetsägare och företag. 90-95 % av fjärrvärmen kommer från Södra i Mörrum som sedan slutet på 1980-talet levererat sin överskottsvärme till fjärrvärmenätet. För att säkra leverans av värme till våra kunder har vi även ett antal egna anläggningar för reserv- och spetslast. Inom vår verksamhet driver vi också två närvärmenät med pelletspannor. Vi gör kundbesök hos våra slutkunder, både för kontroll av kundanläggning och felavhjälpning. Vi driver även en kylanläggning med frikyla. Vi jobbar ständigt med att förbättra och förnya våra anläggningar och nät, delas för att skapa en säker arbetsplats samt att säkra värme-och kyla leverans till våra kunder men också för att nå målet att bli 100 % fossilfria. 

Tillbaka