ÄR DU VÅR FRAMTIDA ELNÄTSINGENJÖR?

Vi söker en driven elnätsingenjör som vill vara med och utveckla framtidens elnät på Karlshamn Energi!

Är du nyfiken, intresserad av affärs- och produktutveckling inom el och förnybar energi och vill bidra till en hållbar utveckling? Vi är i en expansiv fas där vi framtidssäkrar, förnyar och gör vårt elnät smartare. Vi erbjuder en omväxlande och spännande arbetsplats som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med planering och projektering av vårt distributionsnät, med såväl luftledningar, jordkabel och nätstationer. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten.

I arbetet ingår att projektera elnätet för optimalt nyttjande, både tekniskt och ekonomiskt och för den mest hållbara lösningen för framtidens behov. Du genomför riskanalyser, nätberäkningar på vårt elnät, dokumenterar och analyserar åtgärder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning gärna kombinerat med arbetslivserfarenhet. Som person har du hög social kompetens, är serviceinriktad och har ett starkt engagemang för ditt arbete. God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och du har goda kunskaper i det svenska språket, skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

KONTAKTPERSON
Pontus Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB, pontus.brantberg@brapersonal.nu Telefon 070-268 06 70

ANSÖKAN
Märk ansökan ”Elnätsingenjör Karlshamn Energi”. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan senast den 13/1. Välkommen med din ansökan till elnatsingenjor@brapersonal.nu eller skicka in till BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 Halmstad.

Tillbaka