fjärrvärme

En klok lösning för både dig och miljön!

Fjärrvärme i ditt hem är bekvämt – och enkelt. Du kan njuta av ett väluppvärmt hem, med hög driftsäkerhet och dessutom tar varmvattnet aldrig slut!

I bostadsområden där fjärrvärmeledningar redan är dragna i gatan finns det möjligheter att ansluta till fjärrvärme. Vid installation ingår ledningsanslutning, fjärrvärmecentral, mätutrustning, anslutning av fastighetens rörsystem till fjärrvärmecentralen och grovåterställning av din tomt. Har du möjlighet till ROT-avdrag löser vi det.

Vill du veta om du har möjlighet att ansluta din fastighet till fjärrvärmen kontakta vår säljare Roger Antonsson på telefon 0454-818 27 eller fyll i formuläret längst ner på sidan. Bor du i ett område där vi ännu inte har hunnit bygga ut fjärrvärmen, får du ett erbjudande av oss så snart området är aktuellt för utbyggnad.

Nybyggnation

Ska du bygga nytt och vill ansluta dig till fjärrvärmenätet? För att du ska få kontroll över vad dina faktiska kostnader och utgifter skulle bli med fjärrvärme gör vi en årskostnadskalkyl som ger en ungefärlig bild av din framtida värmekostnad. Kalkylen är kostnadsfri. I vår offert för anslutningsavgift ingår ledningsanslutning, återställning, fjärrvärmecentral, anslutning av fastighetens rörsystem till värmeväxlaren samt mätutrustning.

Intresserad? Kontakta vår säljare Roger Antonsson på telefon 0454-818 27 eller maila till roger.antonsson@karlshamnenergi.se


redan fjärrvärmekund?

TACK TILL DIG SOM HAR FJÄRRVÄRME!
När du värmer dig med fjärrvärme gör du samtidigt en viktig insats för klimatet. Att inte köra bil på tre år eller avstå från att äta kött i fem år är lika bra för klimatet som att ha fjärrvärme i ett år till. Du kan med andra ord vara stolt över att du har fjärrvärme hemma. För du är en del av lösningen till att tackla den pågående klimatförändringen.

TRYGG VÄRME SERVICEAVTALET MED EXTRA ALLT

Alla mår vi bra av en ordentlig besiktning då och då – bilen, båten, hunden, huset, vi själva – och så även din fjärrvärmeanläggning. Fjärrvärme är enkelt och bekymmersfritt men om den inte får kärlek och tillsyn, kan den bli både tråkig och bråkig. Därför har vi förbättrat vår servicetjänst och tagit fram serviceavtalet ”Trygg värme”.

Som kund äger du din anläggning och är därmed också ansvarig att hålla den i ett bra skick för längsta möjliga livslängd. Karlshamn Energi har lång erfarenhet och duktiga medarbetare som hjälper dig att se till att din anläggning fungerar så bra som möjligt. Vi har dessutom ett stort lager reservdelar så att du som kund ska få den bästa servicen så snabbt det bara går.

TRYGG VÄRME

Serviceavtalet innebär att du får en besiktning och funktionskontroll av din fjärrvärmeanläggning samt felavhjälpande åtgärder, materialkostnader eller tjänster upp till 3 500 kr/år. Besök sker inom första året, sedan besöker vi dig vartannat år. Dessutom har du prioriterad tillgång till vårt serviceteam dygnet runt.

  • Besiktning av din fjärrvärmecentral – första besöket sker inom ett år sedan besök vartannat år. Du får ett protokoll och förslag om eventuella brister och åtgärder behövs.
  • Vi står för felavhjälpande åtgärder, material och tjänster upp till 3 500 kr per år.
  • Tillgång till serviceteam dygnet runt med rabatterat timpris (på det som överstiger 3 500 kr).
  • Fri telefonrådgivning vardagar mellan kl 08-16.

Pris: 149 kr/månad (Inkl moms)

*Uppsägningstid för serviceavtalet är 2 månader.
**Kostnaden faktureras på din vanliga energifaktura från Karlshamn Energi. 

Vill du veta mer? Kontakta Roger Antonsson eller eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!


Teckna Serviceavtal med Bank-ID

Fyll i alla uppgifter nedan. Är du osäker på ditt anläggningsnummer och kundnummer så hittar du informationen på din faktura. När du trycker på ”Skicka” blir du omdirigerad till Verified för att signera med ditt BankID.

SERVICEAVTAL – TRYGG VÄRME FÖR VILLA

Namn och telefonnummer till kontaktperson/- er vilka har kundens befogenhet att avropa (beställa arbete) enligt detta avtal.
Avtalet gäller ett år från signerat datum med en uppsägningstid av två månader innan avtalstidens utgång. Sägs inte avtalet upp förlängs det med ett år åt gången till då gällande priser.

Avtalsvillkor

Visa avtalsvillkor ⇒

Ångerrätt enligt distansavtalslagen: När du tecknar ett avtal via telefon, internet eller på en plats utanför vår affärslokal har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten börjar gälla från den dagen du tecknar ditt avtal med Karlshamn Energi. Du kan läsa mer om Lag om distansavtal och avtal på vår webbsida eller via konsumentverkets webbsida.

Frågor & svar

Hur binder jag mitt elpris?

På grund av de kraftiga prissvängningarna på elmarknaden så kan vi just nu inte erbjuda att teckna ett fast elpris på vår hemsida. Du kan teckna ett elavtal med rörligt elpris här med mobilt BankID, inne på ”Min Sidor” eller kontakta vår kundservice på telefon 0454-818 00 så berättar de mer.

Kan jag betala via Autogiro eller E-faktura?

E-faktura registrerar du på din banks hemsida. Autogiro kan du antingen registrera på din banks hemsida eller på vår hemsida här. Du behöver ha ditt kundnummer hos oss och ditt kontonummer till hands.

Kan jag få fiber där jag bor?

Gå in här och sök på din adress, så ser du om din adress finns med.

Vad ingår i kostnaden för min fiberanslutning?

I anslutningsavgift ingår markarbete på tomt samt installation av fiberkabel och en switch. Grävning på tomten utförs av KEAB. KEAB ansvarar sedan för att färdigställa överlämningspunkten inne i bostaden, vilket består av inblåsning av fiber och installation av switch.

Kan jag få fjärrvärme?

Karlshamn Energis fjärrvärmenät omfattar Karlshamns, Asarums, Mörrums och Svängstas tätorter. För att få veta om du kan få fjärrvärme till din bostad eller för att anmäla intresse kontakta vår energisäljare Roger Antonsson på telefon 0454 – 818 27. Du kan också fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig omgående.

Vattenfilm

Vi ser till att du får ett lokalproducerat vatten direkt från kranen, dygnet runt. Men vi behöver också vårda, rena, förnya och investera så att vi även i framtiden har ett friskt och gott vatten till dig som bor här.

Vi ser till att du får ett lokalproducerat vatten direkt från kranen, dygnet runt. Men vi behöver också vårda, rena, förnya och investera så att vi även i framtiden har ett friskt och gott vatten till dig som bor här.