Eltrygg

Vi månar om våra kunder och strävar efter att ge bästa möjliga service. Förutom att vi målmedvetet jobbar med att erbjuda alla våra kunder möjlighet att köpa el till konkurrenskraftiga priser vill vi också, genom intressanta samarbetspartners, erbjuda dig olika tjänster som gör vardagen enklare och tryggare samtidigt som det ger dig möjlighet att spara pengar. Vår elolycksfallsförsäkring och självriskeliminering är en sådan tjänst som vi, genom ett samarbete med Länsförsäkringar Blekinge, ger våra kunder kostnadsfritt.

Vår elolycksfallsförsäkring ger dig ett extra, värdefullt skydd
Den elolycksfallsförsäkring som vi ger alla våra elhandelskunder är ett komplement till din vanliga olycksfallsförsäkring. Den träder automatiskt i kraft vid olyckor i hemmet där el orsakat olyckan, och den gäller för alla i familjen men även vänner och bekanta som vistas i hushållet. Ni får ekonomisk hjälp om ni skadas, måste gå till läkare eller behöver rehabiliteras under en längre tid. Och det bästa av allt: den är helt kostnadsfri för dig som är kund hos Karlshamn Energi Elförsäljning.

Alla våra villakunder får självriskeliminering
Alla villakunder, med gällande avtal om Fast eller Rörligt Elpris, får självriskeliminering utan någon extra kostnad. Råkar du ut för en skada på en fast installation på grund av ett elfel, så träder din villaförsäkring in. Du har dock alltid en självrisk, men det är den som du som villakund hos oss slipper betala. Du får en självriskeliminering med upp till 2.000 kronor per skadetillfälle, förutsatt att ditt försäkringsbolag godkänner att skadan orsakats till följd av ett elfel och att kostnaden för att åtgärda den är högre än självrisken.

Villkor Elolycksfallsförsäkring

Frågor & svar

Hur binder jag mitt elpris?

På grund av de kraftiga prissvängningarna på elmarknaden så kan vi just nu inte erbjuda att teckna ett fast elpris på vår hemsida. Du kan teckna ett elavtal med rörligt elpris här med mobilt BankID, inne på ”Min Sidor” eller kontakta vår kundservice på telefon 0454-818 00 så berättar de mer.

Kan jag betala via Autogiro eller E-faktura?

E-faktura registrerar du på din banks hemsida. Autogiro kan du antingen registrera på din banks hemsida eller på vår hemsida här. Du behöver ha ditt kundnummer hos oss och ditt kontonummer till hands.

Kan jag få fiber där jag bor?

Gå in här och sök på din adress, så ser du om din adress finns med.

Vad ingår i kostnaden för min fiberanslutning?

I anslutningsavgift ingår markarbete på tomt samt installation av fiberkabel och en switch. Grävning på tomten utförs av KEAB. KEAB ansvarar sedan för att färdigställa överlämningspunkten inne i bostaden, vilket består av inblåsning av fiber och installation av switch.

Kan jag få fjärrvärme?

Karlshamn Energis fjärrvärmenät omfattar Karlshamns, Asarums, Mörrums och Svängstas tätorter. För att få veta om du kan få fjärrvärme till din bostad eller för att anmäla intresse kontakta vår energisäljare Roger Antonsson på telefon 0454 – 818 27. Du kan också fylla i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig omgående.

Vattenfilm

Vi ser till att du får ett lokalproducerat vatten direkt från kranen, dygnet runt. Men vi behöver också vårda, rena, förnya och investera så att vi även i framtiden har ett friskt och gott vatten till dig som bor här.

Vi ser till att du får ett lokalproducerat vatten direkt från kranen, dygnet runt. Men vi behöver också vårda, rena, förnya och investera så att vi även i framtiden har ett friskt och gott vatten till dig som bor här.