ke_bilder_540x460_personal-marcAtt jobba hos oss

Vill du arbeta på ett företag som brinner för att utveckla hållbara lösningar inom energi, värme och bredband? 

Välkommen till Karlshamn Energi, Karlshamnsbornas alldeles egna energibolag. För oss är våra medarbetare vår viktigaste tillgång. Vi strävar alltid efter att vara en god arbetsgivare där våra medarbetare trivs och kan utvecklas.

Håll utkik efter lediga tjänster här.

 

 


IT-ANSVARIG

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar för framtiden? Är du driven, utvecklings- och projektorienterad, brinner för digitalisering och har fokus på IT-säkerhet? Då kan du vara den vi söker!

Karlshamn Energi driver och ansvarar själva för sin IT-miljö. Som IT-ansvarig har du det övergripande ansvaret för IT-miljön, både vad gäller hård- och mjukvara. Du förväntas arbeta proaktivt med IT-frågor i stort och smått. Du har en samordnande roll mellan verksamheten, systemansvariga från affärsområdena samt IT-leverantörer för lokal drift och tjänster i de olika projekten.

Ett fokus på IT-säkerhet kommer ständigt vara närvarande samt öka i takt med utvecklingen mot en digitalisering. Möjligheterna för en ökad digitalisering är stora och i detta arbete är du närvarande och lyhörd gentemot användarna; den interna organisationen såväl som externt mot kund och leverantörer. Användarstöd och support, inköp av utrustning och systemuppgraderingar är andra ansvarsområden i tjänsten.

Vi söker dig med relevant yrkeserfarenhet, gärna från komplexa IT-miljöer, där du fått en bred teknisk kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha en vana av att arbeta i, och gärna också leda, ett förändringsarbete. Med din kompetens och erfarenhet har du en god förmåga att växla mellan ditt strategiska IT-ansvar och de mer operativa uppgifterna. Du har också kompetens och erfarenhet inom IT-säkerhet. Du har en för tjänsten relevant utbildningsbakgrund på högskolenivå eller motsvarande och en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som skrift.

Som person är din självständighet, ditt driv och din vilja att utveckla ditt ansvarsområde av stor betydelse för oss. Du är serviceinriktad och trivs när du under frihet ser till att föra dina projekt framåt, att hålla tidsplaner samt att på både strategisk och operativ nivå ha ett öga för vad som väntar framåt. Ditt arbetssätt blir därmed proaktivt och du säkerställer att IT-miljön följer utvecklingen.

Vi välkomnar dig till rollen som IT-ansvarig där du erbjuds en bred och varierad roll där satsningar görs och flertalet spännande projekt väntar runt hörnet!

Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. Sista ansökningsdag är 26/6. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. För mer information kontakta Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller på therese.hulte@maxkompetens.se