Karlshamn Energi söker ekonom

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? Är du en lagspelare som gillar förändringar samt har sinne för detaljer såväl som helhet är det troligen dig vi söker!

Under 2018-2019 kommer Karlshamn Energi genomföra ett omfattande förändringsarbete inom Ekonomi och 
Administration med nya system och ökad digitalisering. Vi söker därför en ekonom som under första året/åren kommer att vara en del av teamet för att driva och genomföra olika projekt, varvat med löpande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Det är en spännande roll för dig som vill vara med och forma vårt framtida arbetssätt och samtidigt växa in i rollen som redovisningsekonom i verksamheten.

I projekten kommer det att vara varierade arbetsuppgifter såsom tester, registervård, skriva rutiner och utbilda organisationen. Projekten består bl a av att införa nytt affärssystem (Visma.net), leverantörsfakturasystem (MediusFlow) samt nytt lön/HR system (Flex Applications) och skapa personalhandbok. Självklart finns också de mer rutinartade uppgifterna i din tjänst där du arbetar med löpande redovisning och leverantörsavtalshantering. Du kommer också att hjälpa till med HR/löneadministration och leverantörsfakturahantering i samarbete med dina kollegor på avdelningen.

Lämplig bakgrund för tjänsten är utbildning inom ekonomi från gymnasiet eller motsvarande.
Du har några års erfarenhet av arbete inom ekonomi och lön – kanske som ekonom på ett mindre företag eller som redovisningsekonom på byrå. Din systemvana är mycket god, du hanterar Officepaketet obehindrat och sätter dig lätt in i nya system. På Karlshamn Energi är det främst Visma som du kommer att arbeta med, men också i andra system gällande lön, tidsredovisning, fakturering mm. Du uttrycker dig väl på svenska i tal såväl som skrift.

Din kommunikativa och sociala förmåga är viktig för oss då projekten och systemarbetet kommer involvera samtliga medarbetare i organisationen. Du är intresserad av verksamheten bakom siffrorna och har ett proaktivt arbetssätt. Vi uppskattar också att du är självständig och trygg i din arbetsroll för att kunna driva ditt arbete framåt. Vidare är du flexibel och anpassningsbar men du trivs också med de mer rutinmässiga arbetsuppgifterna. Att hålla deadlines, upprätta och bibehålla struktur samt bidra till det goda arbetsklimat som råder är självklarheter för oss.

Önskar du en lägre tjänstgöringsgrad än heltid (75% och uppåt) under det första året/åren har vi möjlighet att tillgodose detta men på sikt ser vi att du önskar och har möjlighet att arbeta heltid.

Är du den vi söker? Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss. I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Sista ansökningsdag är 7/3-2018 och din ansökan tar vi emot www.maxkompetens.se. För mer information kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller på therese.hulte@maxkompetens.se 

Läs mer och ansök här!

Tillbaka