DRIFTINFORMATION

Här kan du läsa om eventuella driftstörningar och planerade driftavbrott. Råkar vi ut för en akut driftstörning kommer det även att synas på startsidan.

Vill du registrera dig för SMS-tjänsten (gäller fjärrvärme) som skickar ett sms när ett fel inträffar som drabbar din fastighet kan du göra det i formuläret nedan.

SMS-tjänst

Vid en driftstörning som påverkar värmeleveransen till våra kunder så försöker vår driftpersonal i mån av tid avisera detta genom ett SMS-utskick. Ditt telefonnummer hämtas då från din teleoperatörs databas.

  • Är du skriven på en adress där Karlshamn Energi levererar fjärrvärme, och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress så kommer du automatiskt att ta del av våra SMS-utskick. Du behöver då inte använda funktionerna i modulen här nedan.
  • Även du som har skyddat nummer eller oregistrerat kontantkort kan ta del av tjänsten genom att registrera dig i modulen nedan.
  • Om du vill blockera en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du det i modulen nedan.
  • Vill du ha driftinformation rörande annan fastighet än den du bor i så kan du göra det i modulen nedan. Denna funktion är bra för den som äger flera fastigheter, eller för den som vill få information om driftstörningar hos t ex äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.